Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
mindenhol vannak kísértések
2011. november 17. csütörtök, 13:19 | Michaelita

nem csak a közösségi oldalakon.

Azt nem tudnám megmondani a leírásod alapján, hogy minden rendben van-e Veletek?

Mégpedig azért nem mert a párod férfi létére hódol egy kedvtelésének, amit Te elítélsz és neheztelsz rá érte. Ezek után ez csak Neked rossz (Ő a tiltott gyümölcsöt, az általad tiltott nézelődést ezek után tiltva élvezi).
Azt hiszem, hogy a túlzott ellenőrzés miatt Nálatok rendesen felborult az egyensúly és sajnos ez már önmagában nem jó. Ugyanis a párodnak - amíg a párodnak tartod - éleznie kellene a bizalmadat.
Miért? Nem azért mert megérdemli, hanem azért mert számodra különben nagyon nehézzé válnak a dolgok, ha ezt az alap dolgot nem tudod megadni neki.

Másrészt meg én így kívülállóként úgy látom, hogy a saját önbizalmad erősítéséért, önmagad tiszteletéért, önmagad szeretetéért kell lépéseket tenned. Mégpedig azon egyszerű oknál fogva, hogy a féltékenység nem csak a párodnak rossz, hanem Neked is (és nem vezet sehova, ami építő jellegű lenne egy kapcsolatban).

A leírásodból úgy tűnik, hogy olyan lelki sérüléseket "sikerült" beszerezned, amik megingatnak a saját belső értékeidet illetően. Ezeket kellene meggyógyítanod önmagadban, hogy jobban tudj hinni és bízni önmagadban is és a párodban is, bármennyi időbe is telik mindez.