Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szerintem semmi gond Veled, minden ember más.
2011. november 12. szombat, 7:09 | DIdiusUS   Előzmény

Szerintem semmi gond Veled, minden ember más. Szerintem nagy dolog az, ha valaki el tudja önmagát fogadni, s szereti magát (is).

-Megfogalmaztad milyen TÁRS kéne neked... akinél nem kell játszmázgatnod, őszinte a komunikáció, "vállalja mit gondol, mit akar".

Annak örülök, hogy szereted az apud. :), Bárminemű tulajdonságokat is vélsz felfedezni benne, azok csak tulajdonságok.. el lehet függetleníteni magunkat tőlük. Főleg, ha annál jobban szereted, minthogy az orrára koppintsd neki, pl. hogy ő más mert nem tud úgy kommunikálni mint ahogy te azt elvárnád.
Vagy az is előfordulhat, hogy a szívedben egy falat építesz ki felé, mert nem olyan mint akit te apának elképzeltél volna. Ezért is fontos az elfogadás, mely kézenfogva jár a szeretettel.
Neki is megvan az oka, hogy miért alakultak ki nála az adott viselkedési formák. S tesódnál is megvan az oka, s nálad is...

-MUNKA: szuper, gratulálok. :)
-maradandót hogyan tudnál alkotni?
-A gyerek kérdést nem feszegetted.A gyerekpuszit se.
-álmodsz boldog életet. Mikor boldog valaki? Boldog e az , aki megelégedett ?
-más személy lenne a vásznadon, mint akivel most vagy? Vagy a mostani párod lenne? Sok együttléttel, kommunikációval elérhető e a lelki egység köztetek? Vagy fabatkát sem ér ez a gondolat, és inkább festenél másik társat a vászonra?

Szia Dia