Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Igen, a gond önmagamban van. Egyrészt nem tudom igazán tisztelni
2011. november 11. péntek, 11:22 | linus12

Igen, a gond önmagamban van. Egyrészt nem tudom igazán tisztelni a férfiakat. Azt látom a világban, hogy elnyomják a nőket, lenézik őket. És nem akarom azt a nézetet sem elfogadni, miszerint egy okos nő hátulról irányítja a dolgokat. Nem. Erős személyiségnek tartom magam (akik ismernek, szintén ilyennek ítélnek meg), aki nyíltan vállalja, mit gondol, mit akar. Ezzel szemben áll apum, akit nem is ismerek igazán. Ettől függetlenül az apám és szeretem. Ráadásul a testvérem éppolyan, mint ő.
A napokban kaptam munkát. Nagyon akartam, immáron évek óta. Végre sikerült. Úgy érzem, csak munka mellett teljesedhetek ki igazán.
A festőállványra pedig konkrétan termékeny, dolgos életet festenék, egészséggel, sok-sok pozitív eseménnyel. Valami maradandónak a megalkotásával. Egy kerek, boldog életet álmodom magamnak. De a személyeket illetően tanácstalan vagyok. Talán túlságosan egoista vagyok.
Az álmaimban a lelki egység vonz. Amit a saját párommal oly ritkán élek meg. Ott minden olyan szép, jó, boldog, magától értetődő. Míg a kapcsolatomban csupán vágyom erre.