Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
LeZsu képe
Egyetértek abban, hogy a családi minták nagyban meghatározzák a
2011. október 29. szombat, 15:54 | LeZsu   Előzmény

Egyetértek abban, hogy a családi minták nagyban meghatározzák a viselkedésünket és a Hellinger családállításról is csak azt tudom mondani én is, hogy nagyon hasznos tud lenni. Viszont az előttem szólókhoz annyit szeretnék hozzátenni, hogy a legfontosabb szerintem neked az lenne, hogy meg tudd fogalmazni azt, hogy mire is vágysz, mert nekem úgy tűnik, hogy ez nem tiszta. Az nem fontos, hogy mások, a társadalom mit vár tőled, sőt még az sem fontos a párod mit vár tőled, először arra kell rájönnöd Te mit szeretnél ettől az élettől, mert enélkül nem lehet megtalálni a megfelelő utat és a lehetőségek sem találnak meg.

Én is külföldön élek, 8 éve jöttem ki, mert beleszerettem egy külföldi férfibe, 3 évvel később a kapcsolat végetért, de nem mentem haza, hanem kialakítottam az új életemet itt. Annyira akartam, hogy sikerüljön, hogy sikerült. Ha az ember tudja, mit szeretne, minden segítséget megkap "fentről" hogy meg is valósíthassa azt. Én ebben hiszek.

Írj egy listát, próbáld elképzelni magad egy ideális állapotodban, mindent beleírhatsz, a legtitkosabb vágyaidat is. Ezt a listát senki sem látja, csak te, próbáld meg teljesen őszintén és szabadon elképzelni saját magad az ideális állapotodban. Talán segít, talán meg is lep a saját listád.