Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Írtam
2011. október 27. csütörtök, 18:02 | szgabor91   Előzmény

Először is köszönöm, hogy felajánlottad a lehetőséget, már írtam is neked levelet FB-n.

Mostanában kicsit jobban érzem magam. Amikor feltettem a kérdést a "kiégés" szó lett volna a legjobb megfogalmazás az állapotomra, most viszont kezdem összeszedni.
Valójában rengeteg olyan dolog összejött, ami lelkileg leterhelt, feszültséget okozott, és nem tudtam ezzel a feszültséggel mit kezdeni: egyetem, tanulás, nagy elvárások magammal szemben, nem hittem eléggé magamban, nem voltam elég kitartó, elszúrtam az időbeosztásom és szétfolytam...
Most viszont valahogy máshogy ébredtem, nem tudom miért. Az egyetemen a tananyag is jobban érdekelt tegnap, meg ma is, úgy éreztem jobban is megy a művészi kifejezés (mindkét általam művelt ágban), plusz még barátnőm talált egy ún. kreatív csoportot is, akikhez el lehetne menni zenélni talán (nemsoká írok nekik levelet, hogy érdeklődjek). Ha megfelelő lenne talán az együtt zenélés öröme még tovább vinne.
Ha szeretnétek erről is, meg a továbbiakról is beszámolok, hátha valakiknek a tapasztalataimmal segíthetek, és így viszonozhatom az itt kapott segítségeteket.:)