Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Igen , az utolsó icipici billentés lehet a jó ? irányba ,
2008. augusztus 28. csütörtök, 21:53 | fehercsongor

Igen , az utolsó icipici billentés lehet a jó ? irányba , feltéve ha őbenne már megért a változás igénye a végrehajtásra . De te ezt honnan tudhatod ? A lelkébe látsz ? Lehet még egy sugalmazó fuvallat is , de az is csak akkor hathatós , ha az illető már szélirányba tart . A szándékod természetesen semmiképpen sem vesz kárba , valahol nyoma marad , bár lehet , hogy később , - már megváltozva - , legszívesebben te törölnéd el azt . Szerintem az agykontroll is valahol olyan szinten érinti meg , ahol már egyek vagytok . Valahol magadat akarod benne megváltoztatni . Már maga az igény is , hogy mi az ami változtatásra ingerel a te hiányaidról jelez .
Másrészt : Ha kényszerítően tudnád őt varázsolni , akkor már felvetődne a mit lehet megtenni a gyengébbel , a mit sem sejtő gyanútlannal . Szerintem a válasz egyértelmű . Nem mentség , hogy világunkban ezerféleképpen manipuláljuk , befolyásoljuk egymást . kérnie kell a segítséget , akkor is ha annak a módszere , ( agykontroll ) már a te választásod . Ha az adott ismereteid alapján és jószándékúan , személyes érdekeltségtől mentesen tudod adni , akkor meg fogod bocsátani magadnak az esetleges tévedést , és ő szintúgy .
Nem lehet mindent racionalizálni . Annál azért többek vagyunk . Ha teljességeddel fordulsz az ő egész személye felé , és problémájára (ami lehet hogy csak benned tudatosult még ) a válaszod az agykontroll :
akkor tedd !
A válaszomból vondd le hogy én hajlamos vagyok " hátulról menni " , vagyis előnyben részesítem azokat a támogató módszereket , ahol nem kell nyílt sisakkal menni "bohóckodni , varázsoskodni " főleg ha az illető éppen nem képes tenni magáért , esetleg ha meg nem akar , akkor szeretből , hátha erőt ad neki az önmagával való szembenézésre a neki szükséges ( a lelke által szükségelt )változásra , feltéve , hogy azon a szinten ahol hozzáérek adott a támogatás ( vagy a te esetedben a megváltozásra felszólító javaslat ) visszautasításának a lehetősége az ő számára , ami miért ne lenne meg , hiszen ő is több szinten , a maga teljességében létezik , még akkor is , ha a tudata éppen nem azon a szinten van . Üdvözlettel : felacso