Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Végtelen sok időm van.
2011. október 17. hétfő, 14:56 | fehercsongor   Előzmény

Isten mindenkinek annyi időt ad,amennyi neki szükséges az eggyé váláshoz.
Minden tapasztalat szükséges a nagy egészhez,és szilárd alapok nélkül csak légvárakat lehet építeni,habár a szilárd és a légvár illuzórikussága is csak viszonylagos.
Csak a magam erejéből vagyok képes bármire is,és a szabad akaratom használatához Isten minden segítséget megad,Pl.a Te hozzászólásoddal is lehet ,hogy ébreszteni próbál.
Örülök a Te tapasztalati bizonyosságodnak.Élvezd,amíg szilárd!A repedéseken viszont érdemes néha kipislogni.Én pl.gyűjtöm a számomra hülyeségnek tűnő nézeteket,azokat ,amik abszolút,vagy relatíve ellentmondanak a világképemnek,hitemnek.Váltásoknál nagy segítség lehet a használatuk.
Szerintem a pokol és a menny is itt van egyidejűleg:időtlenül,mint a lelkem.
Könyörögni csak a hatalom őrült démonoknak kell,nekik lelki táplálék ez,ehhez el is helyezték csapdának ezt a világot,amiben Istenként jelenhetnek meg.A túl késő is jellegzetes csapdaszlogen.
Ahogy nincs örök születés ,úgy örök halál sincs.Tudatosabb és kevésbé tudatos létformák vannak.Ahonnan a lelkem jött,oda megy vissza,ha már nem lát fantáziát a testem működtetésében.
Neked minden csak holnap kezdődik,nekem minden nap ma van.Neked mindig csak holnapod van ,nekem holnap is ma lesz.Hiába:beleragadtam a mába.Üdvözlettel :felacso
U.I. Más kárán a számodra való tanulnivalót föl sem ismered,Ha már tanulni tudsz belőle,az csak ismétlés.Amit Te kárnak látsz,az sok tapasztalatlan számára akár vágykeltő is lehet,pláne ha az ördögük mézbe csomagolja.