Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Gyógyító álmok: az egység megtapasztalása által
2011. október 08. szombat, 22:54 | Aditi   Előzmény

Vannak hasonlóságok, de azért egy fogorvos, vagy egy születés-álom, nem ugyanarról szól. Én egyébként a fogorvos mizériától FÜGGETLENÜL azt gondolom, ezek gyógyító álmok.

A lényeg épp az, hogy megtapasztalod, NEM VAGY SOHASEM KISZOLGÁLTATOTT, HA OTT VAGY MAGADDAL!!!!!! (Vagyis ha éber vagy, ha elfogadó vagy, ha képes vagy egységben látni és érzékelni a világod: ebben az esetben: ha érzékeled, az orvos segítőd, és mindenki az - valahogy - főleg TE MAGAD).

Én épp ezt tapasztaltam meg többek közt a nagy műtétem kapcsán, és ezzel, hihetetlen erővel oldottam az egyik legnagyobb tudatalatti sérelmem és fájdalmam, amit csecsemőkét, tehetetlenül kellett átélnem: a teljes kiszolgáltatottság közbeni borzalmas fájdalmakat és tehetetlenséget, amikor a hetvenes években fájdalomcsillapítók nélkül műtöttek. (csak altatás volt a csecsemőknek, mert akkor a a tudomány még ott tartott, hogy a csecsemők "nem éreznek fájdalmat".) Az orvosok az ellenségeim voltak, a fehér köpeny a rémálmom.

A májátültetés kapcsán talán a legnagyobb oldásom ez volt: MINDEN ÉRTEM VOLT. Még a fájdalom is. És semmi, de semmi erőfeszítést, gondolkodást, megoldogatást, ok-keresést és fájdalmat (lelki) nem kellett egy pillanatra sem átélnem ehhez. "Csak" elfogadó válnom. :)

Ez volt életem legcsodálatosabb élménye.

Azt hiszem az álmom is ilyesmiről szólt, és amit Sanyi írt, tényleg, így igaz az életemben: úgy működött, mint egy beavatás: valami, amire képes vagyok, és most tudatosan kell elérnem, az életem minél több területén.

Namaszte