Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Megvilágosodás álomban
2011. október 05. szerda, 10:17 | Huszti Sándor -...   Előzmény

A témanyitóban idézett felsorolásba nem tudtam közvetlenül beleilleszteni, de asszem a számozás mindegy is. A lényeges az, hogy amit megéltél, az egy igen fejlett "Önmagadra ébredés" az álom szintjén, hiszen nem csak egy személyben láttad-élted meg magadat, hanem minden álomalakban, ami így az igazsághoz közelebb is áll!

Tapasztalatom szerint, egy ilyen spirituálisan értékes átélés nem jelent semmit se erre az életünkre, csupán az áloméletbeli fejlődésünkről szól, ott a tudatosságod elérte azt a szintet, hogy már képes vagy abban a létállapotban is létezni. Ez sajnos nem jelenti azt, hogy onnantól minden álmodban eléred azt, de egyszer legalább sikerült.
Ugyan így van ez az életünkben is, hogy gyakorlással, tisztulással olykor elérünk egy kimagasló tudatállapotot, majd azt egyre sűrűbben ismételve jutunk csak el oda, hogy az végre állandósulhat az életünkben, Önmagunkban.

Én például álmomban volt, hogy megvilágosodtam, volt, hogy tantrikus egyesülést éltem meg, aztán azóta is vannak mindenféle szintű álmaim és az életemben is csak keresem ezeket a szintlépéseket.

Innen is az lenne a továbblépés, ha felismernéd, hogy ezek mind csak álomalakok és a valódi álmodó az ágyban fekszik, onnan álmodja ezt a világot.