Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Ez melyik szint?
2011. október 05. szerda, 0:06 | Aditi

Ehhez a témához kapcsolódó kérdésem (nem akartam külön blogot nyitni), h valaki tudja-e, milyen szint, vagy miféle tudatosságnak számít, amikor az álom közben megtapasztalom magam, mint MINDEN EGYES SZEREPLŐT. (Vagyis álom közben tudom, és tapasztalom magam az összes szereplőként, és mint ahogy az életben a figyelmem fókuszálhatom egyik vagy másik dologra, az álomban is vándoroltathatom az egyik megélésről a másikra.)

Egy nagyon érdekes álom kapcsán tapasztaltam meg legutóbb, ami ráadásul egy születés-álom volt, és az volt az élményem, hogy én szülök, én születek, és és én segítek magamnak mindehhez. Ugyanakkor hatalmas szeretetet éreztem a barátnőm felé (aki valójában a születés segítője volt), miközben az ő gyermekét szültem meg..... de az ő segítését is érzékeltem felém. Az álom végére tisztázódott bennem, belül, hogy el tudtam választani érzetre, ki kicsoda, de közben érzékeltem magam, amint "vándorlok" ezek között, mint nézőpontok, megélések között.

Bele is nyúltam az álomba, és segítettem ott lenni magamnak a szülésben :) Kicsit durva. Nagyon katartikus volt az álom, és hihetetlen szeretet érzés és megelégedettség, boldogság érzés kísérte.

Még mindig dolgozik bennem, kíváncsi vagyok, ez szerintetek miféle tudatosság az álomban és mi a jelentősége ennek, ha van. Köszi.

Namaszte