Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Az igazi szubjektivitás az az,
2011. szeptember 30. péntek, 10:25 | Domoszlai Katalin   Előzmény

hogy Palacskó András azt hiszi, ő tudhatja azt, hol van biztonságban. Ha meg kell tapasztalnia azt hogy erőszak áldozatává válik, ettől nem védheti meg semmi. Fel lehet viszont a félelmet oldani. Ami pont ellentétes irányú az elengedéssel. Megélni, eggyé válni vele, befogadni az összes negatív érzést. Ha ez száz százalékos, a félelem rezgéséből felemelkedik az ember az elfogadás érzésébe, bárhol sétálhat, nem fogja bevonzani a támadást. Ez egészen addig csupán egy filozófia, amíg valaki nem próbálta ki.

Egy város kalibrációját az ott lakók elkeseredettsége és engesztelhetetlen gyűlölete, félelmei tudnak a negatív tartományba lehúzni.

Én is szélsőséges példát hozok, biztonságban van-e egy nyugati egy gyermekbordélyban keleten?
Nyilván igen, hiszen ez egy bomba üzlet. Mennyi az átlagos kalibrációja egy gyermekbordélynak?
Véleményem szerint max ha 50-en kalibrál. Uyanis nem a nyugati túrista komfortérzete szabja meg a kalibrációt, hanem az ott élő összes emberi lény, gyerek és felnőtt megélt érzései.

Egy tanítás kalibrációja az abban kijelentett összes igazság kontra nem-igazság átlaga. Akár mondatonként szét lehetne szedni egy kétes tanító által közvetített tanítást. Mi van, ha szépen összemixeli a búzát az ocsúval? A laikus jobb ha tiszta forráshoz nyúl, ezért adta közre DRH a listáját.