Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
koverellenor képe
Fontos még megjegyezni
2011. szeptember 30. péntek, 0:54 | koverellenor   Előzmény

Fontos még megjegyezni, hogy a kalibrációhoz valamiképp fejben kell tartani a kalibrálni vágyott témát ahhoz hogy be tudd mérni. Kedvenc példám erre a zöldség. A zöldség mint emberi fogyasztásra alkalmas étel, vagy a zöldség mint az élővilág része (mint pl. kutya, egér, pók, gyilkos galóca, fenyőfa, stb.)? Teljesen más kalibrációt kapsz a kettőre (az első 200 felett, a második 200 alatt).
Tehát természetesen nem várható el, hogy ugyanaz az érték jöjjön ki a "vonzás törvénye Palacskó András elképzelése alapján", "a titok film elképzelése alapján" és "az én elképzelésem alapján" felvetésekre. Úgy látom alább te is megjegyzed hogy szerinted a vonzás törvénye nem az a hurráoptimista hozzáállás amit a film is sugall. Az, hogy egyenlőséget teszel a karma és a "vonzás törvénye" közé, még tovább bonyolítja a képet. A kalibráció a "mainsteam" vonzás törvényére vonatkozik, amin a teljes Titok-biznisz alapul.
Ettől függetlenül magát a jelenséget mint "vonzást" leírni egy hibás meghatározás Hawkins szerint, ahogy a videóban is említi.
Érdekes lehet viszont tudni, hogy a kijelentés miszerint "amit az elmédben tartasz hajlamos a megvalósulásra" 550 körül kalibrál. Hawkins azt is hozzá szokta tenni, hogy "ha a körülmények kedvezőek" :)