Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Létezés, nem-létezés, tapasztalás, elme...stb
2011. szeptember 29. csütörtök, 22:52 | Aditi

Hát, nekem egy kicsit zűrzavaros a leírásod, először azt hittem, értem a kérdésed, de a kifejtés elolvasása után töröltem ezt a hiedelmem. :)

De ez könnyen lehet, h azért van, mert még én is nehezen azonosítom be a különböző tapasztalásaim olykor, és kapcsolom össze a megfelelő elnevezésekkel, mint "létezés"...stb.

A legutóbbi fenomenális élményem kapcsán két dolgot tudok hozzátenni a témádhoz:

1. Abban a fenomenális állapotban, amit volt szerencsém hónapokig tapasztalni, és benne lenni, akaratlanul is, majd az akaratom is kellett hozzá, majd az sem volt elég..., szóval ebben az állapotban az Élet egy frekvencia volt, ami mindenhol jelen volt, és elég volt létezni hozzá, hogy tapasztald, és mindenben lásd és érezd. Ehhez képest a test, a lélek, az elme, az összes gondolat és érzés, az összes tárgy és másik ember és azok összes megnyilvánulásai "csak" valamik voltak, amik viszont teljes egységben voltak az élete eme rezgésével, még inkább, benne és általa voltak, és eltörpültek mellette. Egyszerre voltak nagyon kicsik és mégis az élet által a legeslegbecsesebbek. nagyon nehéz erről jól írni.

Lehet, h én a létezést hívom Életnek? Vagy az a nem-lét? Hiszen ez a valami mindenhol jelen volt (van), megnyilvánulás nélkül is. Gondolat nélkül is, sőt, tapasztalás nélkül is. Azóta minden kétséget kizáróan ismerem, hogy nincs halál. (Ez tehát arra utal, hogy a teremtett világ - vagyis a lét-ező - feletti, azon túli dimenzióról írok: ez lenne tehát a nem-lét?)

2. Lehet h az egész töröl, mert nemrég egy videót nézve találtam meg egy fontos választ egy ide vonatkozó kérdésemmel kapcsoltban: ha egyszer már az ember megtapasztalta a felébredést, hogy lehet, h nem marad állandó? Válasz: mert ami tapasztalás, az ELME. És az elme, az már nem a nem-létezés, vagy örökkévalóság, vagy na, itt sem tiszták a fogalmak nekem.

Szóval igen, Sanyi gondolatára is reagálva itt: valószínűleg valóban addig volt a felébredés felébredés, amíg EL NEM KEZDTEM TAPASZTALNI :))))) Isteni volt a tapasztalás, de a valóság valószínűleg csak az a hónapoknál sokkal rövidebb földi időben mérhető állapot volt, amikor még nem tudtam erről....:)

Ezen tűnődtetek már? Isteni. :)

Namaszte