Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
A karmikus feladatok
2011. szeptember 19. hétfő, 9:26 | Domoszlai Katalin   Előzmény

nem kikerülhetőek. Biztos ismered a mondást a kijelölt úton vagy végig mész, vagy a hajadnál fogva húznak rajta végig.

Van egy élet, ahol két ember találkozik és az akkori lelki és tudatossági szintjükön megoldják vagy megoldatlanul hagyják a problémákat.

Ha a következő életre áthúzódó karmikus kapcsolat ez, akkor úgy kellene ránézni, hogy egy magasabb lelki és tudatossági szinten újra neki lehet futni a problémának.

Érdemes lenne ebből a szemszögből nézned. Ez a minősítésed hogy elbukás, meg tisztaság iránti vágy miatt úgy érzem hogy át vagy itatva a keresztény egyház által hirdetett erkölcsi alapokon nyugvó bűnösség érzésével.

Nekem az a véleményem, hogy egy kapcsolat soha nem a külső harmadik miatt romlik meg és bomlik fel. Már rég elrohadt az alma, mire a harmadik ott felbukkan.

Elképzelhető, hogy megteheted, hogy elutasítod ezt a feladatot és az abban rejlő fejlődési lehetőséget. Ha a felsőbb éned szerint ezzel mindenképpen dolgod van, úgyis addig fogja eléd rakni egyre keményebb és keményebb formában amíg be nem vállalod.

Ha tisztábban szeretnél látni, akkor érdemes lenne visszautazni és pontosan megnézni, Te mit rontottál el ott, mi az amit bűntudatként áthoztál erre az életre, mi az amit csak ettől az embertől tudsz megtanulni, milyen jó és rossz karma az, ami benneteket összeköt. Az utaztatás és az ott felszínre kerülő tudattartamok feldolgozása sokat segíthetne ebben a helyzetben.