Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
véleményem szerint
2011. szeptember 18. vasárnap, 20:52 | Michaelita

Úgy tűnik számomra, hogy ezt az erős vonzalmat Te mindkettőtöknél erősebben érzékeled. Ami nem baj, csak meg kellene kérdezned/hallgatnod a másik felet is. (Már ha Ő a jelenlegi kapcsolata mellett szükségét érzi egyáltalán egy beszélgetésnek... )
Az is eszembe jut még, hogy lehetséges, hogy az előző történésekbe sikerült úgy beleragadnod, hogy most nem tudsz belőle kilépni (de esetleg ő már régen továbblépett). Miből gondolom ezt? Abból, hogy azt írod: "nem akarok rosszul dönteni"
Márpedig ha bármi miatt - más kívülálló személyek miatt is akár - nem vagytok együtt, akkor számomra nagyon úgy tűnik a helyzet, hogy ez már nem a döntési helyzet, hanem jóval a döntési helyzet után vagyunk.
Ne haragudj nem bántani akarnálak, csak szeretném, ha több aspektusból is látnád magadat és a helyzetet, ezért feszegetek ilyen dolgokat is.

Úgy gondolom egyébként, hogy nem a számmisztikán keresztül fogod ezt a dolgot bármi módon megoldani, hanem csakis a szíved tanácsain keresztül és a belső tanácsadódon keresztül.
Szóval ha ebben a helyzetben lennék: én kérdéseket tennék fel meditáció előtt vagy elalvás előtt (amelyikben jobban megbízol) önmagamnak, hogy segítséget kaphassak, hogy tisztán lássam a hogyan továbbot, hogy megtudjam azt hogy tennem kell-e bármit is vagy csak kivárnom?

Megértem a helyzetedet, mert a karmikus kapcsolatok tényleg nem könnyűek. Amit én tenni szoktam ilyenkor az az, hogy megélem az összes érzésemet, ami csak jön, olyan intenzíven, ahogyan csak jön és szeretettel, de maximális elengedéssel próbálok gondolni a másik emberre, aztán hagyom, hogy az idő azt hozza, amit hoznia kell (kivárok).

Van egy bölcs mondás: "Ha szeretsz valakit engedd el. Ha visszajön örökre a Tied, ha pedig nem, akkor nem is volt az soha."