Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A szabad akarat mindenek felett áll
2008. augusztus 28. csütörtök, 10:10 | Huszti Sándor -...

Azt gondolom, hogy az agykontrollos technikával legfeljebb átmeneti időszakra sikerülhet ráerőltetnünk az akaratunkat a másik emberre.

A szabad akarat mindenek felett áll, mindenkinek legfőbb joga, hogy irányítsa az életét és a létét. Az Univerzum alapvető törvénye gátolja meg, hogy mások szabad akaratának keresztbe tegyünk, így csak az elfogadás marad a problémánk megoldására lehetőségként.

Persze ha valaki nem használja a szabad akaratát, vagyis nem dönt, amikor kellene, vagy nem irányítja tudatosan az életét, akkor ott meghagy egy kiskaput, amin keresztül lehet dönteni helyette. Ez az Ő hanyagsága, tudatlansága miatt történik és bizony ezt sokan ki is használják!

Ennek ellenére mindenkit vezet a sorsa, amit meg kell éljen, azt el nem kerülheti és ami nincs benne az útjába, azt oda nem erőltetheti!

Ezért hiába sikerül egy agykontrollos programozással hatni egy olyan emberre, aki ha csekély mértékben is, de befolyásolható. Ha az Ő útja más, akkor a mélyebb erők idővel úgyis félresöprik a manipuláció hatását, így a befektetett programozás kárba vész!

Amit meg szeretnél változtatni a másikban, az a viselkedése. A viselkedés a személyiség mélyéből fakad, az már csak egy megnyilvánulása a természetének, a szándékainak, a hozzáállásának.
Ezért ha változtatni akarsz, akkor inkább ezekre próbálj meg hatni és akkor mélyebb hatást tudsz kelteni!

 
Mégis a legbölcsebb amit tehetsz, ha azt vizsgálod meg, hogy miért zavar, mit nem fogadsz el benne, a viselkedésében és azokat a minőségeket, tulajdonságokat, amit találtál, önmagadban próbálod meg elfogadni!
Ezzel a megközelítéssel valóban az alapoknál kezeled a problémát, hiszen a probléma gyökere abban van, akit zavar a világ milyensége, nem fogadja el a dolgokat úgy ahogy azok vannak!
Önelfogadásra és ezen elvet követő problémamegoldásra a Sirály csomagokat ajánlom.