Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
El tudod elképzelni...
2011. szeptember 12. hétfő, 19:20 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Hogy egy megvilágosodottnak hitt ember, még sem az, kiesik abból az állapotból, ami elég magas a tiszta tanítások csatornázásához, hamis tanító lesz, akit a tömegek az addigi hatása miatt továbbra is kritika nélkül imádnak?

Hogy egy másik megvilágosodott kidolgoz egy objektív módszert, amit bárki Dr Hawkinsra ugyanúgy alkalmazni tud?

Ramana Maharshi 720-on kalibráló tiszta tanító, vele nincs probléma.

A kalibrációs rendszer nem szubjektív megítélés, viszont pont az ego nem képes elfogadni azt, hogy egy érzés, egy ember, egy tanítás pontosan mérhető.

A doki pont arra tanít egy név ne jelentse a csalhatatlanságot, guruk kritika nélküli imádata helyett egy objektív rendszert ajánl.

Akár őt is le lehet tesztelni, csak kell mondjuk három ember, aki egymástól függetlenül ezt megteszi. Olyanok, akik le tudják védeni a csatornát, ha ingáról van szó.

Objektív igazság létezik, tiszta tudat számára hozzáférhető. A Sanyi a Belső Látás csomagokban tanítja ezeket a módszereket. Kérdés persze, mi a fontos, mi a motiváció. Az ego természetesen ahhoz ragaszkodik, hogy megtarthassa a saját kényelmes mazsolázgató hozzáállását, vagy pedig az igazságot akarja, még akkor is ha az fájdalmas.