Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Szerintem működik .
2011. szeptember 11. vasárnap, 20:26 | fehercsongor

Csak nem abszolút , hanem korlátai és határai vannak .Alapvető határ , hogy segítség nélkül
a saját fejlettségi szintemnél magasabb szintű módon való bevonzásra és
a saját fejlettségi szintemnél magasabb szintű dolog / helyzet bevonzására képtelen vagyok , csak az általam még éppen földolgozhatóéra .
Korlátja ,hogyha nem szívvel teremtek , akkor az ellentett jelenséget is létrehozom , és legfeljebb a vele való találkozásig eltelt idővel ,mint lehetőséggel gazdálkodhatom,hogy hátha addig elérek arra a szintre ,amin már képes vagyok átívelni a visszacsapó következmény hatása fölött , és már csak a habja érint .
Korlátja még , hogy nagyon pontosan kell meghatározni , elképzelni a vágyott helyzetet , mert ha hagyunk a világegyetem számára játékteret ,akkor a számunkra legmegfelelőbbel lep meg , és nagy lesz az elképedésünk .
Üdvözlettel : felacso
U . i . : Mindezen hibalehetőségek megszűnnek , ha már összhangban vagyunk a lelkünkkel , szellemünkkel , ha áttetszőek vagyunk . A szív szeretetre való megnyíltságával és a tágabb tudatossággal , ( vagyis az okok és következmények mélyebb összefüggéseinek átlátásával ) viszont a vágyó és teremtő kedvünk csökken , válik óvatosabbá .