Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
A Stohl biztos vegetariánus,
2011. szeptember 08. csütörtök, 0:34 | fehercsongor

mert szerintem csak növényi drogokat fogyasztott,(esetleg néha szintetikusat ),de semmiképpen sem állati eredetűt.
De miből gondolod.hogy az ellene fröcsögők húsevők ? Én pozitívnak érzékelem ha rávetítik lelkük mocskát ,és ezáltal magukra követelnek büntetést ,illetve lelki mocskaik jelképére Stohlra , aki ugyan megváltozott ,de ennek az árát nem ő fizette meg , és előző életének sarát sajnos az új angyali énjéről kell lemosnia még ezután .
Isten és az áldozata megbocsátott neki , de a jogi következményektől nem mentesül , aminek én is örülök,mert nem a színpadon alakította ezt a szuper szerepet , és mint magánember jobb ha megkapja az érte járót : azt , amit bármelyik társa is megkapna a közemberek közül . Az csak súlyosbítja a büntetendőségét , hogy sokan felnéznek rá ,mint példaképre , mert ha ezt elnézik neki ,akkor ebben is utánozni fogjak .Üdvözlettel : felacso
U . i . : Állatkínzó honlapokra nem járok , így az lelkivilágukba nem tudom beleélni olyan könnyen magam . Két ilyen irányú élményemet ( egy zacskó béka agyonverése , és egy macska átreptetése a falon ) nem tudom a Stohl üggyel összekapcsolni , mert nem kábítószeres állapotban követtem el őket .