Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Félelem
2011. szeptember 05. hétfő, 18:09 | u.erika

Gondolkoztatok-e már azon hogy miféle félelem ez?
Példának a pókoknál maradnék hátha a mondanivalóm így érthetöbb lesz.

Tehát a pókoktól félek konkrétan,vagy az érzéstöl amit fogok érezni ha a pókkal valamilyen formában érintkezésbe kerülök.Mondjuk rám mászik.
Hogy felboncoltam ezt a félelmet,ami egyébként az enyém is volt,és éppen a pókokkal ráadásul,rájöttem hogy nem magától az állattól félek hanem attól az érzéstöl,attol a forgatókönyvtöl amit én írtam a fejemben,miszerint a pók ha rám mászik szörnyen fogom magam érezni,és ettöl az elmém gyártotta szitutól félek.
Az ember annyira képes beleélni magát bizonyos meg nem történt helyzetekbe,hogy azok bár nincs fizikai valóságuk hiszen meg nem történt események,de már érzéseket azt keltenek bennünk.

Ha nyitva hagyom a lehetöséget hogy történjen bármi,és nem gyártok elméleteket hogy hogy fogom érezni magam általam kitalált helyzetekbe,akkor ha az a pók úgy dönt hogy rám mászik,akár még jó is lehet. ;)
Hm? ;)

Nekem is vannak pókjaim,és szerencsésnek tartom a jelenlétüket.(ez meg legyen az én ártalmatlan hitem..;)
Van kettö amik elég nagyok ahhoz hogy már felismerjem és számon tartsam öket.
Kb egy éve fedeztem fel az egyiket,tehát nem mai gyerek...;)
Olyan fajták akik esténként kijönnek vadászni valami jól látható helyre,és nappal elvonulnak.Írtó gyorsan szaladnak,talán ez a vadászmódszerük is mert nem tünt fel hogy pókhálóznának.

Talán számomra nem jött pókhálós üzenet?
Csak úgy ala natur pók,háló nélkül tálalva...!? :)))