Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Nem lehetünk félig szüzek.
2011. szeptember 04. vasárnap, 0:39 | fehercsongor   Előzmény

Nyílt szívvel,teljes önátadással és feltétlen hittel kell tévedni is.Csak így érdemes.A kételkedés a részletekben szétterjed,mint almáskosárban a rothadás.Tökéletesnek kell lenni és összhangzónak.Át kell engedni magunkon az élet minden hangját,és ahol a rezgés elakad,megbicsaklik:ott addig csiszolni ,dörgölődzve az élethez,amíg áttetszővé nem válunk.
Üdvözlettel : felacso
U . i . : A tudományos elvek érvényességi területtel,és így határokkal bírnak , hasonlóan ahhoz ,mint amit a matematikában az értelmezési tartomány fogalma fejez ki .
Ha viszont megtaláltuk a saját életünk , vagy az élet nagy rendező elvét ,azt feltétlen hittel kell az élet határáig megélni , és általa megigazulva cselekedni önmagunk és mások kiteljesedésére .
Csak hát az egó mindent megkérdőjelez , zárójelbe tesz ,és ezen határok felállításával kiskapukat ad ,sőt kényelmünknek kedvezően csal az értelmezésénél : hogy eddig fejlesztő a rugdosás , innentől viszont már pusztító . Erre szoktam mondani, hogy nem kell föltétlen élni , és mondom ezt könnyen ,amíg nem vagyok közvetlen életveszélyben a fejlesztésemre irányuló esetleges rugdosásoktól .