Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A beszélgetésetek bennem is felvetette annak kétségét, hogy
2011. augusztus 27. szombat, 16:19 | Huszti Sándor -...

A beszélgetésetek bennem is felvetette annak kétségét, hogy vajon meddig mehetünk el itt a weboldalon a másik kéretlen boncolgatásában. Valahogy ez régen nem volt kérdés, adtuk is meg kaptuk is az ívet, aztán mindenki kivette magának belőle azt, amit igaznak tartott, majd megköszönte.
De azóta változtak a szereplők és velük a hangulat is, sokszor kellett leállítani ezeket a "személyeskedésnek" titulált elemzéseket, mert a végén már egymás torkának estek, ahelyett hogy megköszönték volna a külső nézőpont segítségét.

Én személy szerint támogatnám, hogy aki erre a weboldalra kerül, azt ki lehessen elemezni a mondatai alapján - akár kéretlenül is - , de ezt egyrészt nem erőltethetem rátok, másrészt ahhoz, hogy ebből értékes beszélgetés szülessen, olyan emberek kellenek, akik vevők is erre a boncolgatásra és nem sértődéssel vagy visszavágással reagálnak.
Ha az ember nyitott a kritikára és a kritika nem lép át szándékos bántásba, alázásba, akkor ily módon is kaphatnánk visszajelzéseket itt a weboldalon keresztül.

Erika! Az utóbbi hozzászólásaid alapján mintha azt mondanád magadról, hogy Te kontrollálatlanul megmondhatod a magadét a másik embernek, ha szerinted arra van szüksége, ugyanakkor ha Te kapsz jelzést kívülről, azt nem fogadod ugyanilyen szívesen. Vagy csak Katitól nem fogadod el a boncolást, mert nem érzed Őt hitelesnek?
Hogy van ez?