Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Érzékelés
2011. augusztus 27. szombat, 0:13 | e-andi   Előzmény

Kedves Dia,

Hálás köszönetem a gondolataidért. Sokat segítenek, elgondolkodtatnak és nagyon szívesen olvasom a Te tapasztalataidat is.

Úgy érzem, hogy jól rám éreztél vagyis jól súgnak Neked (word téma :-)))). Én még csak most tanulom ezt az érzékelést. Azért most, mert azt hiszem csak most engedem meg magamnak. Valamiért félelem volt bennem iránta. Most már megengedem magamnak a megnyílást az ilyen érzékelésre is. Csak szép lassan, óvatosan. Egyszer már bezártam, legalábbis úgy gondolom, már korábban is voltak ilyen érzékeléseim csak megijedtem és bezártam. Akkor még nagyon az elején voltam az utamnak. Most már kicsit bátrabb és tapasztaltabb vagyok.

Azt is érzem, hogy most kezdtem el nyitni az emberek felé is, jobban figyelek rájuk. Idő kell még, amíg érzni tudom őket. Szeretném....

A telepátia, mint lehetőség egyébként eszembe sem jutott. Ezzel a lánnyal egyébként is van valami dolgom, mert már Magyarországon is volt kapcsolatunk, most pedig itt vagyunk együtt, valamiért. Anyukámmal rendszeresen előfordul, hogy akkor kap tőlem üzenetet, amikor épp rám gondol. Most én veszem az ő üzenetét vagy ő az enyémet? Talán ez nem is lényeges. Lehet, hogy azok között az emberek között, akik között szorosabb a kapcsolat, azok között a telepátia is könnyebben működik?

Most csak az a dolgom, hogy magammal foglalkozzam, magamra figyeljek. Igyekszem sokkal figyelmesebb lenni, lelassulni. Figyelem a környezetemet, mit veszek észre, kivel találkozom, mit hallok meg. Természetesen figyelem önmagamat is--mi jut eszembe, vajon miért gondoltam valamire, mi a mögöttes gondolatom. Ez most sokat segít.

Köszönet mégegyszer, örülök, hogy súgtak Neked.

Szép napokat
Andi