Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Kedves Erika!
2011. augusztus 25. csütörtök, 13:07 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Válaszoltam egy ember egyetlen kérdésére.

Nem állítottam hogy MINDEN nőnek... Klasszikus belevetítés.

Az viszont hogy "ugrottál" a témára, azt jelzi, hogy nincs a helyén a kérdés benned.

Ha valaki rossz úton jár, akkor a betegségeken keresztül üzen a lelke. A lélek a testen keresztül üzen, vedd már észre, mit fojtasz el.

Ha megengeded, hogy veled kapcsolatban megjegyezzem, koránt sem gondolom ( már ) hogy neked, Erikának, kellene szülnöd. Hiszen ha ugyanolyan problémád lenne, mint SZJ12-nek, akinek a válaszomat írtam, akkor Te is beteg lennél, legjobb tudomásom szerint viszont Te egészséges vagy.

Az hogy ennyire foglalkoztat a téma, inkább azt jelzi, hogy a másságodat, a saját utadat védelmezed még akkor is, ha senki nem akarja tőled elvenni a jogot hogy járj rajta. Ennek két oka lehet, külön-külön és együttesen is, az egyik, hogy bekorlátozó szülői környezetben nőttél fel és meg kellett harcolnod mindenért. A másik, hogy bár jó úton jársz, de még nem vagy elégedett az eredményekkel, az igazi élettervedet ( amiben elképzelhető hogy egyáltalán nem szerepel gyerek ) még nem tudtad megvalósítani.

Célszerű lenne félretenni azt, hogy én tervezem-e az emberiség kihalását megakadályozni, vagy hogy hányadán állok a lelkiismeretemmel. Viszont érdemes megvizsgálni, téged miért foglalkoztat ez ennyire?

Ha már önismeretről beszélünk...

Ha úgy gondolod, hogy SZJ12-nek a betegsége más üzenetet hordoz, azt viszont megoszthatnád velünk :-)