Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Isten tenyerén mindenki
2011. augusztus 25. csütörtök, 0:29 | DIdiusUS

Szuperul kedves a szomszédod. :) – ennek viszonzása hátha ő is meglepődik ha te ajánlod fel neki ..?:)
----kölcsönös odafigyelés:)
Amit tapasztaltál, az már előrelátás is.Minek vigyek pénzt, ha úgyis meg lesz ez oldva? Figyelj oda erre a vékony hangra, vagy képre, vagy érzésre.
Azonkívül telepátia érzése:)

Ha megengeded leírom, amire kezdek rájönni. Hisz ezért vagy itt. MOST. Érzem, hogy írnom kell Neked, ezáltal biztos, hogy kell, hogy tudj valamit, ráadásul sok időt rászánsz a szövegek megírására és lehet előre megírod Wordben majd ide beilleszted. Azt, hogy ezt is észrevetették velem, is ok, hogy most figyeljek Rád. :)
Leírom, azt a keveset ami eszembe jut, aztán ha veszed hasznát akkor örülök.
Viaskodik bennem, hogy biztos nekem kéne neked írni ..?, de nem játszmázom, szóval lássuk.

A telepátia mint kezdet folytatása, amikor érzékeled őt/a másikat pl. a mellkasodban, vagy ha spirituálisan fejlettebb, akkor a homlokodnál.
Úgy, hogy összekapcsolódtok.
Olyan mintha lenne egy láthatatlan kötelék, és ez nem függ időhöz és térhez.
Gondolom ez nem nagy dolog, csak mikor tudatosodik benned, hogy JÉÉÉ ezt már értem az egyfajta áttörés volt nálam.
Ha mindkettőn érzékeled az illetőt (homlokon mintha lenne egy kör alak a 2 szemöldököd között, illetve szeretettel telített mellkas, és szívdobogás), akkor az SZÁMOMRA BIZTOS , hogy nemes gondolkozású ember.

Persze ez nem zárja ki, hogy akit nem így érzékelsz ő nem nemes gondolkozású.
Ráadásul ki mennyire nyitott a másik ember felé...
Lehet „blokk” is egy -egy csakrában , és akkor lehet azt nem fogod érzékelni. Vagy nincs helye az afféle érzékelésmódnak köztetek.
Vagy lehet, minden csakrádban érzed a másikat meg ő is téged. Ez lehet a szerelmesek között az egybeolvadásnál. öööööööö :)))) ez lehet az "isteni" EGYbeolvadás.

Anyumnál csak a külső „auráját” érzékelem, a mellkas nem kapcsolódik, apumnál van mellkasi kapcsolat is. Pedig mindkettő nemes gondolkozású és jólelkű.
De egy embert számomra főleg a szíve határoz meg. Az egoját elnézegetem, de nem törődöm vele. Bocs a mellékvágány miatt.

Aztán lehet, az is hogy látod a gondolatait, vagy látod az élethelyzetéd, vagy a jövőjéből beugrik egy kép. Én magam van, hogy el sem hiszem, hogy ezt meg azt látom és van, hogy nem is törődök vele. Mostanában próbálok ezekre is figyelni, s kimondani is. Meg el sem tudom kerülni .

Mivel elég jól érzékelsz, lehet Neked is lesz az, hogy jeleket kapsz másik emberekről, hogy miben tudsz pl. segíteni. Van, hogy éjjel felébredek, és megmondják az infot nekem, vagy van, hogy csak úgy belemegy az agyamba. Fogalmam sincs hogyan. Van, hogy azt érzem, valakit hívjak fel, vagy csak ugorjak fel pl a nagynénémhez, és kiderül beteg.
Mindennek oka van. Az érzéseknek is. Mindenki érzéseit nem biztos hatékony nekem figyelni, csak ha pl. segítenék, vagy ha kapod a jelet, hogy menj fel valakihez stb.

Van, hogy jön egy érzés, hogy írjak pl. blogot, erre utána feljövök ide s látom efféle kérdéseid voltak, s ezért is küldtem el neked(először mikor írtam neked)....vagy pl. látok egy képet egy sámánról (!), és később egy ember elmegy pont sámánokat nézni. Szóval no komment. Az nem lehet véletlen, hogy nem pl. legokockát látok hanem sámánt. Mindegy is.

Most a te életed tekintsük.:)
Istent bevonni az életbe, Isteni tulajdonságokkal felruházottá válni...s ezt észrevenni másokban.
Jó az Isten tenyerén lenni és látni mindenkiben a jót (is). Figyelgesd önmagad.—ÖNISMERET
Benned is, mint mindenkiben benne van az érzések megértése, felfogása, átadása.
Te is, mint mindenki, Isten tenyerén vagy.

Számomra csak Isten a tökéletes tulajdonságokkal ellátott. Ott van pl. a szeretet és a bölcsesség tökéletes szinten.-

Üdvözlettel Dia