Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Semmiből nem lehet valami ?
2011. augusztus 22. hétfő, 17:32 | Bartus Tiborcz (útkereső)

Az univerzum két részre osztható fekete- sötét és világos részre. Mind kettőnek a lényege az, hogy energiákról beszélünk. Még pedig asztrális energiáról, amely energia médiumban nincs idő, csak meghatározott rezonancia, mely energia részecskék -fotonok különböző negatív és pozitív részecskékké töltődtek. Feltöltődés következtében egyesültek, univerzumi nagyságban , és több százezer milliós hőmérséklet keletkezet, ami fúzióhoz vezetett. Mely fúzió feltételeket teremtett a hidrogén - ős anyagi részecske keletkezésére, mely tudatos részecske tovább fuzionált és keletkezet a hélium, alapot adva az ős nap keletkezésére, amelyben lejátszódtak az összes láncreakciók több millió atm nyomás alatt.az ős nap, ugyan úgy mint a mi napunk felületi turbúlenciával, rendelkezett, mely felszabadult energia rotációra késztette ezt a képződményt. Majd a belső energia növekedés folytán, létre jött a nagy bang, meg alkotva a csillag rendszereket, melyek közé tartozik a mi naprendszerünk!

Feltehető az a kérdés, hogy mind ez tudatosan alakult- e vagy a véletlen játéka. Minden értelmiségi, aki fizikát és thermó- dinamikát tanult tudhatja, hogy semmi sem véletlen- ilyesmi nem létezik. Mert minden törvényszerű.

Az asztrális energia energia rácsok meghatározott formáiban alkotják a tudatos univerzumot, mely diferenciálódva az anyagi és biológiai konstalációkra, szintén meghatározott morfogenetikai rács formában, tudatosan alakítják az egész univerzumot és annak flóráját és faunáját- bele értve a szerintünk ismert holt anyagokra is. Mert minden létező energia és anyagi részecske tudatos és annak a központi tudatnak a kapcsolatával morfogenetikai rács a, segítségével épít . Minden energia - ami nem más mint az isteni tudat!