Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
több minden lehetséges
2011. augusztus 20. szombat, 13:33 | Michaelita

A szomszéd aki mesélt Neked az állítólagos történtekről nem hinném, hogy a barátotok lenne.
Merthogy én ha a barátaimat bántják, csak szólnék egy két szót az érdekükben...
Lehet, hogy őt irritálja valami, vagy előnyöket szeretne élvezni, vagy egyszerűen csak pletykálkodó tipus,... vagy ilyesmi ezért mondott Neked ilyesmit. Én a jövőben óvatos lennék vele, míg ki nem ismerem ki is Ő valójában (persze Te csináld, ahogy jónak látod... itt csak azt írtam le én hogy szoktam reagálni a hasonló helyzetekben)

Egy biztos számomra: akár elhangzott bármiféle rosszindulatú megjegyzés, akár nem valaki itt vagy irígy, vagy féltékeny, vagy hataloméhes, vagy manipulatív, vagy valami rossz érzelem/gondolat motiválta.

Ha elhangzott valami, akkor is lehet, hogy csupán kivetítésről van, szó, hogy valaki valamit belevetít a férjed jellemvonásai közé (amiről nem is győződött meg, amitől ő maga fél, ami őt riasztja/taszítja).

Aztán én azon is elgondolkodnék nagyon, hogy miért kavart fel ez Téged ennyire?
Ennyire számít mások véleménye? Ennyire szeretnél megfelelni mások elvárásainak?
Van-e egy szemernyi igazság abban, amit mondtak? Véded-e a férjedről kialakult képet, akár még önmagad ellenére is?
Ha bármi igaz lenne, akkor is tudnád ugyanúgy szeretni a férjedet?
Lehet, hogy a férjedet nem is zavarná annyira ha bármit megtudna, mint amennyire Téged zavar?
(Itt persze attól is függ, hogy Te hogy meséled el... mert ha Téged kiborít a dolog, akkor őt sem hagyja hidegen, márcsak miattad sem)

Ha végképp igazságtalannak érzed a mondottakat, akkor pedig, ahogy Kati is ajánlja, jó lenne tisztázni, hogy mi is hangzott el... elhangzott-e bármi is (akár hármasban, négyesben. Mármint azzal együtt aki az infót Neked mondta és azzal, akitől állítólag elhangzott).

Majd írj róla légy szíves, hogy mire alakultak a dolgok, vagy volt-e azóta közös program?, vagy a férjed tud-e/sejt-e már valamit?, vagy akár azt, hogy Te látod másképp a dolgokat azóta?