Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Köszönet a gondolatokért.
2011. augusztus 15. hétfő, 22:08 | e-andi   Előzmény

Kedves DIdiusUS,

Köszönöm, hogy megosztottad velem a gondolataidat. Én még most kezdtem el megadni magam az Isteninek. Egyelőre nehezen megy nekem. Úgy érzem megtaláltam az utolsó láncot, amit még le kell dobnom magamról, annak érdekében, hogy tényleg szabad legyek. Remélve, hogy tényleg ez az utolsó rajtam. Fantasztikus érzés lehet érezni, a lélek szabadságát. Most ez a célom.

Néha én is látok. Egyelőre azonban csak a saját életem "lehetőségeit". Az is igaz, hogy még meg tudok ijedni és azt hiszem olyankor be is zárok. Kíváncsi vagyok az érzésre, milyen lehet, amikor más embereket látsz, érzel. Én is szeretném jobban érezni az embereket, bár nekem most az is jó nagyon, hogy megpróbálok sokkal jobban figyelni a környezetemben levő emberekre. Aztán majd jöhet a következő lépés.

Nyitogatom a kapuimat és nyitogatom magamat a világnak. Tegnap épp repültem vissza és megismerkedtem egy nagyon szimpatikus nővel a repülőn. Magyar, de ő is kint él. Általában az utazás során én befelé fordulok. Olvasok, zenét hallgatok. Most beszélgetni szerettem volna, valamiért Vele. Telefonszám, email csere.....Jó érzés....

Azt is most próbálgatom, hogy mikor irányít az egóm és mikor a szívem. Ezen a területen is van mit fejlődnöm. Szeretném felerősíteni a szívem hangját.

Sok mindent csak most próbálgatok, tanulok.