Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Szia! Ajánlom figyelmedbe, Rüdiger-Dahlke: A betegség, mint
2011. augusztus 05. péntek, 20:01 | Aditi   Előzmény

Szia!

Ajánlom figyelmedbe, Rüdiger-Dahlke: A betegség, mint szimbólum, című nagyon jól használható, praktikus és egyszerű könyvét, amely segít a pszichés háttéren való célzott munkán, de ne felejtsd el, hogy a testet, a lelket és a szellemet mindig egyszerre kell kezelni. Ha valami már visszafordíthatatlan (számodra az) stádiumban van, nem kell félni a testi beavatkozástól, persze a szellemi és lelki munkával akár nagyon gyors és hatékony javulást (akár gyógyulást is elérhetsz). csak arra intenélek, ne hidd el, hogy "nem szabad kés alá feküdni", senkinek, mert az éppúgy félinformáció, és félrevezető lehet, minthogy csak testi szinten kezelünk valamit. Kezeld és figyeld magad minden szinten és bízz az intuíciódban, valamint keress olyan orvosokat, akikben szintén meg tudsz bízni. Ez nagyon fontos.

Ezeken kívül ajánlom neked a Kókuszzsír nevezetű gyakorlatilag olajat, amelynek számos jó hatása mellett nagyon jó eredményei vannak ilyen típusú betegségeknél. Én évekig használtam a betegségem miatt, most megmaradtam mellette, mert egészségesen akarok táplálkozni.

Ez az egyetlen olyan növényi olaj, amelynek az emésztéséhez nem kell epesav, és ez drámaima megkönnyíti az emésztést, és egyáltalán, az egész szervezet munkáját.

nagyon sok sikert, bizalmat és kitartást kívánok neked, és soha ne feledd el: ha te magad mellé állsz, az egész Univerzum is melléd fog állni!

Kívánom, hogy megtapasztald ezt minél hamarabb :) !

Szeretettel,

Aditi