Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Elképzelhető
2011. augusztus 04. csütörtök, 8:21 | Domoszlai Katalin   Előzmény

hogy a lelki ok feltárásával a műtétet el lehet kerülni.

Elég nagy munka lesz, mert a végbél seb nagy lelki területet érint. Itt laknak ugyanis bizonyos félelmek. A munkával kapcsolatos félelmek, ha a létfenntartás múlik rajta. Azok a félelmek, amelyekre azt mondjuk, ez annyira fontos, hogy ez életem múlik rajta. A szép magyar nyelvünk sok hasonlatot hoz, mindenki ismeri azt a bizonyos zabszemet például.

A szorongás elfojtott, nem nevesített félelem. A stressz elfojtott válasz a támadásokra. Állandó harckészültség, mert úgyis neked fognak támadni.

Úgy érzem a fő probléma a felnőtté válás számodra, ezt tetőzi az édesapád betegsége. Ugyanis olyan nincs, hogy valaki ne kapjon munkát. Valahol, valamilyen munka a Tied, neked van kitalálva.

Első körben le kellene mondani, el kellene engedni ezt az én vagyok a jó kislány szerepet. Kapnál munkát ha nem ragaszkodnál ahhoz, hogy milyen munkát végezz. Két variáció lehet, az egyik hogy azért nem kapsz munkát, mert az agresszív édesanyádnak sikerült az önértékelésedet teljesen szétcincálni. A másik szintén vele kapcsolatos, az életút amire rá kellene állnod az ő álma és nem pedig a Tied. A lelked ilyenkor ugyanis betesz egy blokkot, hogy felébredj, ez az út nem a Tied.

A munkavállalással kapcsolatos mintát általában az apa mutatja meg a gyerekeinek a családon belül. Viszont ha az anya viseli a nadrágot, akkor az ő példája az iránymutató, mindig az a mintaadó, akinek a férfi energiája dominánsabban tud megnyilvánulni a családban.

A távkapcsolat, az eltartottság jelenti, hogy nem tudsz leválni a szüleidről. A széklet elengedést jelent. Mivel az elengedési problémáidat elfojtottad, ez fizikai tünetben jelent meg. Nem tudsz ülni. Mivel diplomás vagy valószínűleg a munkák amikre jelentkeztél ülő munkák lennének.

Ha elköltöznél otthonról a leválás a szülőkről fizikailag megtörténne, lelkileg pedig akkor válsz felnőtté, ha a saját utadon jársz, a saját döntéseidet felvállalod és kitartasz mellettük.

A Sirály csomagokból megtanulhatod a félelmek feloldását, az önértékelést, az életvezetési problémák megoldását.

Nagyon jó tapasztalatnak tartom az un. alacsonyabb rendű munkák kipróbálását. Ha az önértékelés helyén van, akkor nincs megalázó helyzet és nincs megalázó munka.

Költözz össze a pároddal és válassz a megtapasztalás céljából egy munkát ami csak úgy beesik. Kérd a Felsőbb Énedet, tegye be azt az életutadba, amiből a legtöbbet tanulhatsz, engedd át neki az irányítást! Az édesanyád kezéből pedig végképp vedd ki. Ő a saját világának a kudarcait, a belső békétlenségét vetíti ki rád, Te csak a saját magad világát válthatod meg, az övét neki kellene. Talán tanulhat tőled, a Te sikereidből.