Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
Minden Hang...
2011. augusztus 03. szerda, 12:52 | Kirsikka

Kezdem ott, hogy egészen tegnapig következetesen "harag"-ot olvastam hang helyett... ÖHM! :D (milyen és mennyi haragot rejtekegetek magam elől? :D)

Ez a Hang dolog egy csomó mindennel összefügg. Először volt egy élményem, hogy akikkel szemben ellenállásom van ("miket beszél össze-vissza, nincs is igaza" című elnemfogadás történet), hogyha nem arra figyeltem AMIT mond, hanem a Hangra ami kijön belőle, egyből éreztem az Egységet. Tehát a Hang, mint híd jelent meg. Ugyanez az ellenállásom az ilyen-olyan zenék felé... Amikor csak mint Hangot figyeltem meg, nem azt hogy fúj ez gépzene, egyből megnyíltam és az a zene is tudott hatni rám, ami eddig csak felidegesített. (persze közös nevezővel érdemes kezdeni, nem egyből a legjobban utált fajtával :D)

Szerintem ha onnan közelíted meg, hogy jelen esetben, ebben a modern világban elég nehéz a SEMMIt tapasztalni, tehát valamilyen hang mindig akad -lehet az utcazaj, madárdal, szomszéd, bogárzümmögés, vagy hűtőzümmögés-, teljes hangtalanság nemigen van körülöttünk. Azokat engedd be, ülj fel rá, mint valami hullámra, és képzeld azt, hogy elvisz, akarommondani levisz mély, meditatív állapotba.

Talán a vezetettség, irányítottság ellen lázadsz, nem tudom. Majd te kideríted :)