Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
boldogság
2011. augusztus 03. szerda, 12:14 | Kirsikka   Előzmény

Boldogság=minden tökéletes?

Ez jó felvetés, hiszen épp az illúzió volta miatt sokan (köztük én is) hárítjuk megélni a szerelmet... nyithatnánk neki egy új blogot akár.

Abban az esetben (amiben most vagyok, amiről szól a blog) a szerelem egy csomó más minőséget is hozott magával. A "minden tökéletes" állapot néhány órát tartott csupán, míg bele nem mentem a szerelemmel szembeni ellenállásomba (miszerint csak illúzió, és utána annál jobban fáj) jött a nagy halál élmény: egyből nem volt semmi sem tökéletes! :D (és most sem gondolom, hogy az, azt viszont igen, hogy szerelmes vagyok)

Különben is, minden illúzió, a szerelem csak egy a sok közül :) egy speciális duplaillúzió:) 2 in 1 :D Megtapasztalhatjuk a feltétel nélküli szeretetet, míg olyannak szeretjük a másikat, ahogy van. Kivétel nélkül. Azokkal a dolgaival együtt, amik idegesítenének különben... lehet hogy fognak is :D ha addig el nem menekülünk.
Mint egy spiri gyakorlat. Pl. az ok nélküli boldogság -ha már ezt hoztad fel... Belecsobbanunk, de nem tudunk benne maradni... MÉG. Végül úgy is benne maradunk. Illetve rájövünk h folyamatosan benne voltunk, csak elzártuk magunkat.