Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
összeáll
2011. augusztus 01. hétfő, 12:05 | Kirsikka

"Valahogy minden összeáll, az Isten mindent jól csinál, mindent úgy ahogy kéne, mindenkit úgy ahogy kérte" :) énekli Kowalsky meg a Vega...

Hát most valami beérett ezzel kapcsolatban tegnap.

Hirtelen ötlettől vezérelve -korábban értem oda egy találkozóra a megbeszéltnél- beültem egy templomba. Figyeltem hogy hol van ellenállás bennem (persze solarban, "egócsakrában" találtam) figyeltem az energiákat a templomban, hogy miért jöttek ide a többiek, hogy egyáltalán megtaláljam végre, mi a lényege az egésznek, és mi bajom vele. Odabenn nem jutottam sokkal előrébb, hamar véget is érta ceremónia, mentem találkozni, akinek elmeséltem ezt, és akkor kibukott belőlem, hogy miért haragszom az egész egyházasdira! Mert úgyérzem nem a teljes Igazságot közvetítették ebbe neveltek, ezért becsapva érzem magam. Persze agyban tudom, hogy a szüleim az általuk tartott és aktívan élt legmegfelelőbb Igazságot adták át...tehát a maximumot, de mégis úgy éreztem magam mint vmi kerítés mögé bezárva.

És itt a kulcs! A kerítés! Azt mondta az Illető: dehát a kerítés is ugyanúgy Az Igazság! Mint bármi más! ...:)
akkor csak megdöbbentem hogy jé, erre nem is gondoltam, reggelre azonban valami nagy megkönnyebbülés érkezett, és már olyan nevetségesnek tűnik az egész kerítésesdi! :)

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, hogy hozzájárultatok ehhez a felismeréshez:)