Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
spirituális összefüggések
2011. július 31. vasárnap, 19:26 | Michaelita

Milyen igazatok van, hogy a szelet, az esőt és a napot is lehet önmagunk tisztulására/megtisztítására fordítani. Igen, valóban megér a dolog egy kis kísérletezést. Nagy kedvet csináltatok hozzá, hogy még az idén nyáron kipróbáljam:)

Igen az is igaz lehet, hogy a Föld mint élőlény a széllel is megtisztítja önmagát, mint ahogy azt a tornádókkal, földrengésekkel, árvizekkel, vulkánkitörésekkel teszi.
Én is olvastam már valahol a Föld öngyógyító képességéről. S arról, hogy a Föld önmagát olyan áron is meggyógyítja, regenerálja, ha rólunk emberekről le kell mondania, mert túlságosan ellene fordultunk.
Szóval a leírás olyasmit tartalmazott, hogy az biztos, hogy a Föld regenerálódik (mert ezt már többször megtette, innen lehet tudni, hogy minden képessége megvan hozzá), csak az nem biztos, hogy mi emberek méltók leszünk-e arra, hogy rajta maradhassunk.
Szóval nagyon úgy tűnik, mintha nem is igen lenne más választásunk, minthogy a mind több és intenzívebb szeretet áramoltatása, önmagunk, a család, az embertársaink és a Föld gyógyítása.
Nagyon jó, hogy így rámutattál az összefüggésekre, köszönet érte.