Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
szél, s egyéb felerősödött jelenségek a Földön és bennünk
2011. július 31. vasárnap, 14:03 | Látogató Dius (útkereső)

Az én nézetem szerint, a Föld beteg. Beteggé tettük a sok kemikáliával, nem vigyáztunk annak kincseire, maximálisan kihasználtuk a Földet, otthonunkat.
Csak egy fél pillanatra képzeljük el, a Földet mint ÉLŐlényt, s képzeljük azt el, hogy minden energia, minden kémiai elemekből áll, a szervezetünk is... a föld ásványai , az erdők is... stb. Mi emberek is csak parányi "sejtjei" vagyunk a Föld testének.

Mennyi földrengés ér minket napjainkban ....
A láztól, betegségtől a Föld„teste” egyre inkább felmelegszik, megrázkódik, ahogy szeretne megszabadulni a ettől az állapottól, mi ezt úgy érezzük, mint földrengést, majd hideg hűsítő víz önti el, hogy lecsöndesítse fájdalmát (özönvíz).
Kell, hogy megtisztuljon, árvizekkel lemossa magáról a szennyet, s tisztítsa felületét.
A tüzekkel, nagy szelekkel, hurrikánokkal, tornádókkal a levegőt tisztítja .
Megvan a Föld képessége, hogy önmagát meggyógyítsa, mint ahogy az embernek/állatoknak/növényeknek is megvan eme öngyógyító képessége.
Meg kell emelnünk a Föld vibrációs szintjét, eme összgyógyításhoz.

1. Képzeljük csak el azt, hogy a "szennyes"(pl. irigység), stresszes, negatív stb....önpusztító gondolataink, vagy ha engedjük mások felénk küldött gondolatai, is mekkora kárt okozhatnank önmagunkban. Ám a pozitív, szeretettel teli gondolkozásmóddal képesek vagyunk öngyógyulni. Szerintem a bennszülött kultúrák s effélét szeretnének elmondani nekünk, s felhívják a figyelmet a szeretet fontosságára.

2. Meg kell gyógyítanunk egymást, mint egy "család", melyek tulajdonképpen vagyunk is.
Egyszer csak azt veszed észre, hogy már nem önmagadon kéne segíteni, hanem pl. a családtagjaid mondják el neked gondjukat panaszaikat.. aztán egyre több emberen segítesz, emeled tudatossági szintjüket, vibrációjukat. S ez jó. Jó érzéssel, szeretettel tölt el embertársaid felé s önmagad felé (is).

3. Én amit látok, emberek tömkelegének emelkedik a vibrációja, ami kell ahhoz, hogy a Föld vibrációja is emelkedjen összességében, s ezáltal tudjon gyógyulni.

(1)Önmagunkat gyógyítjuk, mint kis sejtetet a Föld testén, s (2)mindenkit gyógyítunk, az összes sejtetet aktivizáljuk, mint egy nagy család, s a (3)Föld gyógyul általunk és gyógyítja magát megemelve önnön vibrációját.

Észre kell venni, a kezdeményezéseket, azon irányban, mellyekkel harmóniába kerülhetünk a természettel , önmagunkkal, hogy mindig tudunk kedvesek, szeretettel teliek lenni másokhoz, mégha épp abban a percben olyan események történtek is amik számunkra nehezek. Azaz, ne a külső körülmények határozzák meg a belső harmóniánkat, kedvünket...
Szerintem meg tudjuk teremteni a saját valóságunkat, a nap minden percében.