Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Nem várom el tőle
2011. július 28. csütörtök, 12:56 | Domoszlai Katalin   Előzmény

sem mástól a tökéletességet. Sőt, igyekszem az életemet könnyebbé tenni azáltal, hogy lépésről lépésre felszámolom a saját magammal és másokkal támasztott elvárásokat.

Egyszerűen arról van szó, ha valaki megnyilvánul ezen az önismereti oldalon, ahol az egyik legalapvetőbb tanítás az őszinteség, az ne csodálkozzon, ha visszajelzik neki, többet állítasz magadról, mint amennyi vagy.

Több embert is ismerek, akik belegabalyodtak a saját különlegességükbe. Megnyíltak új képességek, csúcsélmények történtek. Aztán, amikor olyan életvezetési kérdésekben kellene döntést hozni, ahol a józan paraszti észre hallgatva tudná azt választani ami helyes, helyette pajzsként maga elé próbálja rántani a spirituális dolgait. Aztán meg lehet futamodni, tökéletes megoldás.

Nem kell megcsinálnom azt amit ő, ahhoz hogy eldönthessem ehető-e vagy sem :-) Dobostortát sem tudok készíteni, mégis tudom, milyen minőségű amit megkóstoltam.

Ha már cukrászat, akkor még egy hasonlat. Ha én nem szeretem a Rigó Jancsit a másik fogadja ezt el, és ne akarja agresszíven lenyomni a torkomon.