Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nem véletlenül írtam amit írtam:)
2011. július 27. szerda, 23:07 | Éva.   Előzmény

Maharshit 20 éven át pesztrálták,amíg egy barlangban ,meg itt ott,/ahova hurcolták:)/,az Önvalóban lubickolt,miközben a férgek a lábát rágták,de erről sem tudott mert nem érezte.
Aztán amikor ,,ráébredt /újra / erre a világra'':),akkor újra kellett tanulni neki mindent,és csak jóval később tudta megírni a műveit,és az Ahsramban fogadni akik már addigra köré gyűltek.
Soha nem ment onnan sehova. Amikor bárhova hívták,azt mondta,minek? ott is én vagyok:)

Ezzel szemben nézd meg,mi lett a többiekkel? Istenigazából szerintem el sem érhették az igazi ,,végleges''megvilágosodást.És az sem véletlen ,hogy miért.
Egyszer Aditi feltette a megvilágosodás fokozatait a yogik szerint.
Tehát lehet valaki felébredett,ráébredhetett az Önvalóra,meg lehet is ott ahányszor akar,de mégsem tökéletesen Megvalósított,mert pont a lényeg, az Isten /emberség/ hiányzik,az ami Maharshiból messzire sugárzott,és vonzotta az emberek 100 ezreit,úgy hogy ő ezért semmit sem tett,csak éppen volt.
Nem járta világot,nem tartott előadásokat,/sokszor hatalmas pénzekért/,a többiről már had' ne beszéljek.
Úgyhogy érdemes ezen elgondolkodni,hogy akik így a világban részt vesznek,
ilyen intenzitással,ott bizony nem tudott felszámolódni az ego,és nincs is meg bizony az a valódi messzire kisugárzó ,,Istenné'' válás. Ettől viszont még ráébredhetett az Önvalóra,és úgy gondolom,már ez is hatalmas eredmény.
Egyébként teljesen egyetértek azzal,hogy ki akar megvilágosodni? Hát csak az egó? Ki más? Úgyhogy nem olyan rossz az az ego,ha már eljut idáig:)

Akárhogy is ragozom,bizony a ,,megvilágosodásnak'' vannak fokozatai,
és ezt a Hinduk,/a yogik, ,,mesterek ''/,nagyon pontosan le is írták,hogy milyen fokozatai. És melyik fokozatnál,mit ér el az ember.
Ugyanaz ,mint a beavatásoknál,csak itt az Önvalóba avatódik be egyre inkább az ember.