Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Hatás - Ellenhatás törvénye
2011. július 27. szerda, 10:21 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Az önbecsapásokra azért van szüksége az egónak, mert szereti magát többnek feltüntetni, mint ami, sikerorientált és kerüli a negatív érzelmek átélését.

Ha Attila megelégedett volna azzal az állítólagos 800 emberrel, akik ismerik a tanításait, ha minden valóban úgy lenne jól az ő világában ahol van, nem próbált volna nyílt és kevésbé nyílt agresszivitásával tért hódítani ezen az oldalon, ahol a hírlevélre beregisztráltaknak a száma 20.000 körül van, akkor elkerülhette volna a visszahatásokat.

Az összes válaszában kering ekörül, hogy falka, plusszolás, követők száma, szuperegók. Miért ez a kérdés a legfontosabb az ő világában?

Rá is jött, valahol itt a bibi, mert kivonult az oldalról :-)

Kriszti, a Sanyi már feszegetett veled kapcsolatban egy nagyon fontos kérdést, a felnőtté válás kérdését. Mit jelent felnőtté válni? Felvállalni, hogy nem kenem másra, felsőbb erőre hogy engem ilyenné "tesznek".

Tudatosítás annyit jelent, a legmélyebb igazságot megtalálom és elfogadom hogy mi a problémám, mi a gyökere, mi a megoldása. Teszek érte vagy további illúziókat dédelgetek.