Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Érdemes a többit
2011. július 25. hétfő, 9:03 | Domoszlai Katalin   Előzmény

is megnézni, köszönjük.

Nagyon fontos és kiemelném a kalibrációs szintjét a vonzás törvényének. 250!

Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy a helyes használatával a 250-es szint alatt lévő állapotokból képes az embereket kihúzni.

200 -as kalibráció alatt vannak a hamisság szintjei, alulról felfelé haladva szégyen, bűntudat, fásultság, bánat, félelem, sóvárgó vágyakozás, harag, büszkeség.

Erre jól használható, nagyon komoly problémában megrekedt embereknél, olyan gödörből másztam ki a segítségével, amikor nem voltam képes rá, hogy meditáljak.

Még egy dolgot kiemelnék, amit a vonzás törvényének köszönhetek. Rengeteget tanultam a vágyaimról, a korlátaimról, a félelmeimről, egyszóval a személyiségemről a "bevonzási gyakorlatok" által. Tisztán kirajzolódott például a karma teremtése is :-)

350-en kalibrál az elfogadás szintje. Jóval magasabb és még ennél is feljebb tudunk menni, a feltétel nélküli szeretet és a megvilágosodás irányába.

Az a véleményem, helyén való megtapasztalni, használni, majd túllépni rajta. De a kisiskolás sem az differenciálszámítással kezdi :-) Az az ember, aki feladta, aki beletörődött, aki leírta magát, iszik vagy drogozik, sokkal rosszabb helyzetben van, mint a kissé elszállt pozitív-ezós vonzós-teremtők. Hiszen ők akarnak változtatni, akarnak fejlődni, akarnak tanulni. Még ha egós akarás is ez, jó esély van rá, hogy igazi spirituális út lesz belőle.

Dr Hawkins az egyik olyan megvilágosodott, akinek a tanításai közvetlenül alkalmazhatóak a hétköznapi életünkben.

Kerestem konkrét indoklását a spirituális tanítók kalibrációjának, mint például Tolle és Deepak Chopra, akik Dr Hawkins szerint "megsüllyedtek" de konkrét dolgot még nem találtam. Ramanovics, ha esetleg ilyen fordításod elérhető valahol, megköszönném. Szöveget angol nyelven szintén, sajnos élő beszéd megértésében még vannak hiányosságaim.