Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Lelki traumák feldolgozása önállóan
2008. augusztus 27. szerda, 12:53 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Jogos a kérdés, hiszen egy tapasztalatlan ember meditációban, de akár a helyi közértben is kaphat olyan élményt, amit nem képes feldolgozni!

A Belső látás I. csomagját éppen ezért előzi meg sorrendben az Elfogadás és szeretet, Érzelmek és oldások, vagy a Problémamegoldás I. tananyaga, hogy erre fel tudjon mindenki készülni!

Egy segítő jelenléte ugyan megnyugtathatja az embert amikor kiborul, nyújthat neki biztonság érzetet, de feldolgozni a belső élményeket mindenkinek magának kell!
Szerencsére léteznek hatékony technikák, meditációk, amelyekkel a súlyosabb válságok is pár nap alatt helyreállíthatók, így elkerülhetőek az évekig húzódó depressziós állapotok, vagy a pszichoszomatikus betegségeket előidéző elfojtások.

Az önismereti tananyagnak nem véletlen Sirály a fantázianeve! Arra utal, hogy ez egy olyan út, amit mindenkinek magának kell bejárnia, egyedül kell felfedeznie és ehhez nincs szükség egy Mester állandó jelenlétére!
Te egyedül is képes vagy megtalálni Önmagadat, felszínre hozni rejtett képességeidet, kiteljesedni, ha megkapod hozzá a megfelelő támpontokat.

Az élő tanítás annyi előnyt élvez a távoktatással szemben, hogy ha a tanítványnak újabb kérdése merülne fel tanulás közben, akkor arra nem kaphat egyből választ. De erre a problémára lett kifejlesztve a Belső kommunikációs tananyag és meditáció, hiszen mindenki legfőbb Mestere a saját Lelke és ha tudunk kérdezni a belső bölcstől, akkor soshasem leszünk egyedül az úton!