Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
stand-by
2009. április 02. csütörtök, 0:58 | Bochecha

sziasztok!

a volt barátom Malév-os.
már vagy 2 éve rá voltam kattanva Thaiföldre, biztos, ami tuti, elkezdtem vizualizálni, hogy de jó is lesz ott nekem, stb. Aztán megismerkedtem a volt kedvessel, akivel ugye elég olcsón utazhattam. :)

szóval kitaláltuk, hogy akkor elmegyünk oda szabira. Budapest- Helsinki- Bangkok
Ferihegyen azt mondták, nem biztos, hogy felférünk a Helsinki- Bangkok járatra.
Mit nekünk, semmi baj nem lesz, olyan nincs, hogy nem sikerül. Helsinkiben kb 6 órát ültünk a reptéren, és vártuk a csatlakozást.
járatindulás előtt fél órával már kezdtünk kicsit izgulni, tele volt a váróterem.
később elkezdték beszállítani az embereket a gépre, maradtunk kb 5en szabadjegyesek. Amikor már csak 4en voltunk a pultnál, a nagyra nőtt és nem túl barátságos finn néni közölte az előttünk állókkal, hogy ok, jump seat (pótülés)
Már mindenki beszállt, mi ott álltunk ketten, már majdnem bőgtem, hogy ezt nem hiszem el, akkor legalább most azonnal mondják ki, hogy nem.
A néni elkezdett mutogatni amikor már igencsak könnyes volt a szemem, hogy mindenki ránk vár.
Azt a megkönnyebbülést! Indiánszökdelésben jutottam el a helyemig, annyira örültem, hogy sikerült, fent vagyunk, hogy még az sem érdekelt, hogy életem leghosszabb repülése előtt állok. :)

Athénban a szimpatikus néni a fetánkat szedte el, mondván, folyadék van benne. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy az tuti, hogy kevesebb, mint 100 ml, de nem sikerült.
Gondolom, jót vacsizott belőle a család. :)

Ja, Helsinkiben 2 db öngyújtó volt nálam, az egyiket elvették.
egyébként hazafelé úgy néztünk ki, mint 2 karácsonyfa, kézitáska, szatyrok, de ez sem Bangkokban, sem Helsinkiben nem zavart senkit.

Bochecha