Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem értek egyet mindenben Önnel, beszélgessünk róla!
2008. augusztus 27. szerda, 11:27 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Kedves József!

1. "csak az emberiség 90 %-a rendelkezik a harmadik szem szervvel" - ilyet eddig még nem csak hogy nem hallottam, de nem is tapasztaltam!
Akik az általam tanított módszerrel gyakorolták a tisztánlátásuk fejlesztését, mindannyian elértek kisebb-nagyobb eredményeket. Ennek mértéke pedig nem a szerveik hiányossága miatt volt, hanem a saját kitartásuk, fejlődni akarásuk - ezt Ők maguk vallották be!

Kezdetben sokakban ott van a lelkesedés, hogy elmegyek egy tanfolyamra, meghallgatom a Belső látás csomag hanganyagát és majd attól látni, tudni fogok!
Természetesen nem!

Kitartó gyakorlás kell ahhoz, hogy a bennünk levő lelki gátlásokat, félelmeket, ideákat feloldjuk, mert leginkább ezek miatt nem látjuk meg azt, ami körülöttünk VAN!

Például hiába érzi belül valaki, hogy a szerette már nem úgy viszonyul hozzá, nem szereti, esetleg becsapja, vagy megcsalja, egyszerűen a saját lelki önvédelme miatt nem akar tudomást venni ezekről az intuíciója által küldött jelekről!
Ha át merné érezni a rá váró fájdalmat, ha fontosabb lenne az igazság, mint hogy hazugság árán is jól érezze magát, akkor pontosan tudná az ember, hogy mi történik körülötte, benne, vagy hogy mi lesz a saját jövője.

Én alapvetően önismeretet, lelki oldás technikákat, meditációs problémamegoldást tanítok, amelyek ezekhez az önkorlátozó blokkjaink feloldásához elengedhetetlenek!

Nem a harmadik szem megnyitása a nehéz, hanem azt elviselni, amit látni fogunk!


3. Nem hiszem, hogy kellő alapossággal megítélhetné az én  belső látást fejlesztő módszeremet, amíg nem próbálta ki! Ön csak a saját módszeréről tud érdemben nyilatkozni, hiszen azt ismeri.

Számtalan dolgot képesek vagyunk megtanulni könyvekből, vagy hanganyagokból. Ez az önmagunk fejlesztésével sincs másképpen!
Amit egy könyv vagy egy Cd nem tud átadni, az maga a tapasztalat, amit a gyakorlónak kell megszereznie. Sokan eljárnak előadásokra, olvassák a töménytelen ezoterikus könyvet, aztán az egy nap felismerik, hogy elméletben mindent tudnak, akár már meg is világosodtak, de a gyakorlatban még sehol sincsenek. Pedig az élet maga a gyakorlat!

Ezt a saját tapasztalatot akkor sem kaphatná meg a tanítvány, ha jelen vagyok, ezt én nem tudom odaadni Neki!


4.  "Az Ön tananyagának csak az Ön számára van jelentősége" - Régen én sem hittem el, hogy az én utamon bárki más is végig mehet, hiszen ez annyira egyedi!

És ez így van! Mindenkinek meg van a saját útja, azt másnak átadni nem lehet, más azt nem járhatja be. Éppen ezért nem hiszek a legtöbb vallás által nyújtott egy útban sem, szerintem mindenkinek magának kell az útját meglelnie és bejárnia.

De én nem is utat árulok, hanem eszköztárat. Hiszem, hogy önmagunk megismerése és tökéletesítése mindenkinek az útja, még ha nem is mindenki ismerte ezt fel! Ebben közösek vagyunk, hogy Önmagunk mélye, valósága felé igyekszünk.
Ezen az úton az eszközeinktől függően lehet gyorsabban vagy lassabban haladni. Én olyan eszközök kifejlesztésének a módszerét, ismeretét kínálom, amelyekkel gyorsabban haladhatunk.

Olyan ez, mintha mindenkinek látnia kellene egyszer Rómát. Akik felismerik ezt, azok elindulnak, a többiek meg csak ácsorognak és érzik, hogy mehetnékjük van!
Akik hamarabb megérkeznek Rómába, azok elé mehetnek a többi utazónak, hogy tanácsot adjanak:
- Merre érdemes menniük?
- Milyen (közlekedési)eszközöket használjanak a könnyebb, gyorsabb utazáshoz.
Én autókat és repülőket árulok, de aki akar, menjen nyugodtan gyalog!

Hogy ezek az eszközök mennyire sajátíthatóak el távoktatásban, arról azt tudom, hogy több százan használják már a módszereimet és eddig csak ketten jelezték vissza, hogy nekik nem működik. Azt hiszem, a személyes átadásnál is van ennyi kudarc.


5. Hogy szabad-e, illik-e pénzt kérni a tudásunk átadásáért cserébe, arról folytassuk az eszmecserét ezen a fórumon.