Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Osztom a véleményed! Ha nagyon keresel valakit vagy valamit a
2009. június 08. hétfő, 18:05 | mareta (útkereső)

Osztom a véleményed! Ha nagyon keresel valakit vagy valamit a világban,nem lehetséges,hogy először önmagadban találd meg? Hisz ami bent,az ugyanúgy kint.. Ami megvan benned,az megvan a világban is.. ezotér- exotér...
Az,hogy létezik-e igazi,nem tudom,ideig-óráig biztosan..De elmúlik,és átalakul. Minden változásban van.. az egyik legbiztosabb dolog a világban a változás.
Te is pillanatról-pillanatra változol,és ez a normális.Ez az élet velejárója.. Úgy mint az évszakok,az éjjel és a nappal,a születés és a halál körforgása..
Megismerkedsz valakivel,és úgy érzed ő az igazi! Biztos így van! És azt a kis időt,néhány napot,hete,hónapot,évet használd is ki,éld át a pillanatokat,éjétek meg önmagatokat,amíg adott a pillanat,mert nem azt mondom,hogy ez elmúlik,de változik és átalakul..
Az ember mindig fejlődik,és mindig elérkezik egy pont,amikor a társak úgy érzik ez már nem olyan,mint régen,lehet,hogy mégsem ő az igazi? és ezzel nincs is semmi probléma..Lesz majd egy újabb igazi,számtalan igazi létezik
Ilyenkor jön el az,hogy nem szabad bántani egymást,ne egyből a másikban keressük a hibát,és mérgezzük ezzel a kapcsolatot,és egyre több szálat vágunk el egymás között,hanem üljünk le,és gondoljuk végig először is,hogy BENNEM mi változott,a másikban mi változott,mennyit változtatok,és ezáltal a kapcsolat is..És ha úgy érezzük,hogy már nem egy úton járunk,akkor engedjük el,és hagyjunk teret az új igazinak,mind magunk,mind a társunk számára..

Bízom benne,hogy legalább egyszer mindenki megtalálja az életben az igazit,de inkább többször!:))

"mareta"