Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Mareta! Nagyon tartalmas, és egyben elgondolkodtató volt
2009. június 09. kedd, 15:47 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Kedves Mareta!

Nagyon tartalmas, és egyben elgondolkodtató volt a véleményed. Főleg azért is, mert számomra is fontos, hogy mindkettőnk célját elérhessük, ami persze közös. Igyekszem annyira tudatos lenni ebben a kapcsolatban, amennyire csak tőlem telik... Korábban én is elkövettem sok hibát a kapcsolataimban, ezért törekszem, hogy mindazt ne kövessem el újra.

Türelmes vagyok, mert nem a külön töltött idő mennyisége a lényeg, hanem az együtt töltötté. És igyekszem nem elsietni semmit, pont amiatt, mert tisztában vagyok vele, ha siettetném a dolgokat, akkor az később visszaütne - ebben van már olyan tapasztalatom, ami miatt tényleg igyekszem kivárni a megfelelő időt. Persze vannak olyan pillanatok, amikor kicsit nehezebb, és adódnak problémák is, amiket - azt mondhatom szerencsére - közösen tudunk megoldani.
És pont amiatt, hogy ennyire összehangoltan gondolkodunk, sokkal könnyebben haladunk előre, mint azt valaha is gondoltam volna.

Elmondtahom, hogy igazi harmonikus kapcsolat van közöttünk, és minden elénk táruló problémával meg tudunk küzdeni, vagy tudjuk egymást támogatni, ha szükséges.

Látom, eléggé nagy lavinát indítottam el ezzel a témával, pedig én tényleg csak egy új nézőpontot szerettem volna találni, amivel saját magamnak segíthetek, hogy más szemszögből láthassam, miért van nekem rossz érzésem. Nem találtam az alagút végét, ha így jobban tetszik. És mivel annyi segítő hozzászólást olvastam eddig, gondoltam, hasonló gondolkodású emberek jobban látják kívülről a helyzetet, mert én akárhogy próbálkoztam, nem találtam a megfelelő irányt.

Köszönöm Neked is a segítséget!

üdv, kirpaat