Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Most jót nevettem
2009. június 09. kedd, 15:34 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Köszi, nagyon kedves vagy! De tényleg jót nevettem.

A szeretetet nem úgy értettem, ahogyan Te értelmezted, ezért csaltál mosolyt az arcomra. A szeretetet szeretném szabadon megélni, úgy ahogy azt igazán kell, ahogy a "Nagykönyvben" meg van írva. Persze ki lehet forgatni ezeket a szavakat....

Sokat segített nekem az, amiket eddig a többiektől és persze Tőled is kaptam, és végre érzem, hogy megtaláltam a probléma lényegét - magamban. Végre megtaláltam azt a szöget, amelyből néznem kell a jelenlegi problémát.

Az igazat megvallva ma egy kissé nyűgös is voltam, mert a segítségetekkel sikerült tisztáznom magamban olyan kérdéseket, amiket eddig nem vettem észre, és ilyenkor kissé nehezen emésztem meg az új tartalmakat. De tisztán látom a problémát képező akadályokat, és igyekszem ezeket minél előbb ledolgozni magamról - és persze minden jel arra utal, hogy ez sikerül/sikerült is.

Még tudatosabban kezelem a félelmeimmel kapcsolatos szorongásaim feloldását, így tudom, hogy minden úgy változik, ahogyan mindenki számára a legjobb.

Egyébként, ha arra szerettél volna utalni, hogy "rácsimpaszkodom" az úrra, elárulom, elég nagyot tévedsz. Én talán jobban ragaszkodtam eddig a szabadságomhoz és függetlenségemhez, mint ő...
Nem szeretem, és nagyonis kerülöm az erőszakos szeretetet, tehát biztos, hogy nem szeretném egóból szeretni Őt. Szívből, igazán, úgy ahogyan eddig is.

Köszönöm, hogy kijavítottál, és további szép napot Neked!

üdv, kirpaat