Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hogyan látja ezt egy ,,praktikus'' ember?
2011. július 24. vasárnap, 14:29 | Éva.

Engem mindig lenyűgöznek csaesz meditációi.Most viszont erről a problémáról az jutott eszembe,hogy mit csinálnak ilyenkor azok az emberek,akik nem tudják ezeket a problémáikat ilyen tiszta és eredményes meditációkkal a felszínre hozni,és ezen az úton megoldást találni?

Én úgy tapasztaltam,hogy amikor eljutnak addig a pontig,hogy biztosak már a férfiban,csak a családdal kéne már valahogy megismertetni,elfogadtatni,akkor szépen fokozatosan teszik ezt.
Közös programokat csinálnak. Először persze az otthonukon kívül /ez fontos/,közös kirándulás ,vidám park,egyebek,ahol gyerekek jól érezhetik magukat,és megismerhetik, közelebb kerülhet hozzájuk az az ,,idegen'':)
Minél több ilyen közös program után már a gyerekek fogják javasolni,hogy miért nem hívjuk meg ,,Őt'' ebédre, vacsorára? És amikor először ott alszik az újdonsült ,,barátjuk'',reggel már cinkosan nevetgélnek a konyhában:)))

Szóval meg van ennek a folyamata,hogyan lehet elnyerni a gyermekek bizalmát,hogy már a végén nekik legyen nélkülözhetetlen az új ,,barátjuk'',aki aztán idővel majd családtaggá is válhat.
Ha pedig jó a viszony a volt férjjel,akkor szerintem meg lehet ezt beszélni,hogy az ember szeretne közös programokat csinálni valakivel. Normális esetben még össze is barátkozik a két férfi,és ez a jó megoldás,mert akkor nincs féltékenykedés,rivalizálás.
Én ugyan nem voltam még ilyen szituációban,de láttam nagyon jó megoldásokat,és persze rosszakat is,mi tagadás.

Csaesz úgy látom te önfeláldozó típus vagy,és nagyon is megértem az aggodalmaidat.De gondolj arra is,hogy egyszer majd ha visszanézel az életedre,és arra kell majd rájönnöd,hogy ilyen áldozatot senki sem várt volna el tőled,és feleslegesen hoztál ,,áldozatot'',mert azzal mindenkinek nem hogy jobb ,de csak rosszabb lett. Neked is,meg a gyerekeknek is.
Láttam én férfi minta nélkül felnőni gyerekeket,és hidd el nagyon megsínylik.Az hogy az apjukkal időnként találkoznak az kevés,a ,,férfi minta'' nap mint nap kell,mind a fiú- ,mind a lány gyereknek. Neked meg egy szerető pár.
Minek vonnád ezt meg magatoktól ?