Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Véleményem és érzésem szerint ezen a területen jól állok, még
2011. július 24. vasárnap, 13:18 | szildiko1   Előzmény

Véleményem és érzésem szerint ezen a területen jól állok, még akkor is, ha nem tudom megkülönböztetni a sorsot a karmától (már ha hiszek benne), és az őszinte vágytól.
Változatlanul elégnek érzem, hogy megvannak a gyökereim. :)) A szívemben is. :)) Ők segítenek, ha szükséges. Megfogalmazások nélkül.

"....gyakorolnak akkor is, amikor ráérnek....." - Erre Csurgó Sándor, az egyik tanárom azt kérdezte: Miért keresel ott problémát, ahol nincs?

Vagy tudatosítasz, vagy élvezed. Az élet látszólagos ellentétes "két" oldala.
Vajon hogyan férhet meg a kettő úgy egymás mellett, összekapcsolódva vagy éppen egyesülve, hogy mindkettő fontossága, öröme, élvezete, jó célja megvalósuljon?

"...lelkük vágyja a totális hazatérést, ezért nem nyugszanak..."- Erről van tapasztalatom, onnan indultam. Az én lelkem is a vágyta a totális hazatérést, ...emiatt csináltam olyan sok Mély Belső Átalakulás gyakorlatot régebben (ami erősen hasonlít egy nagyon mély meditációs állapotra, és intenzív boldogság - illetve a mindenséggel való egységérzéssel jár).....-szóval vágytam a hazatérésre ....a halálba. A testvéreim után. A korán meghalt nagymamám után. Az öngyilkos nagypapám után. Néhány éve volt. Még a családállítás előtt.