Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hát most nagyon érdekes témát feszegettek /Kati,Bea/,ami nálam
2011. július 22. péntek, 15:33 | Éva.   Előzmény

Hát most nagyon érdekes témát feszegettek /Kati,Bea/,ami nálam úgyszintén nagyon aktuális lenne. A rendrakás:)
Évek óta elszabotálom,csak akkor amikor már tarthatatlan,akkor rámolok el egy kicsit,hogy még ,,tartható legyen''. Ez persze nem a fő élettér,hanem fent az emelet.
És ugyanezt vettem észre,hogy erre valahogy nincs energiám/életerő,ahogy Kati írja/,valahogy ha elkezdem rövidesen váltok valami másra,ami persze póttevékenység:)
És most jön a lényeg,hogy ez mennyire energetikai kérdés is.
Már vagy másfél éve elvétve foglalkozom az energetikai rendszeremmel,és már egy hete feszeget,de húzom halasztom,hogy előveszem a régi jó kis energiás gyakorlataimat.
Hát ma végre meg is csináltam,és láss csodát,mint akit kilőttek,irány a konyha,és szétrobbantottam a legnagyobb dzsuvát a lakásban,ami a mosogató alatt a szekrényben volt.
Orvul szivárgott ott a víz,és minden szépen bepenészedett...szóval nem ragozom,veszedelem. És halogattam. Most meg telve energiával,neki estem.
Bár most lazsálok egy kicsit,mert marhára csípi a szememet a hypó,de az ma rendben lesz.Ha kell még egyszer leülök és feltöltöm magamat.
Na erre most kíváncsi leszek.
Erőt veszek a lustaságomon és csinálom minden nap az energetikai gyakorlataimat,és ha ez így fog működni mint ma,akkor elképzelhető,amiről már rég letettem,meg a párom is:D,
hogy ebben a házban egyszer mégiscsak rend lesz:)
Majd beszámolok. Ha nem sikerül,akkor is. Bár most bizakodó vagyok:)