Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jótékony tükör
2011. július 21. csütörtök, 2:44 | DIdiusUS   Előzmény

Kedves Sándor,
Én megköszönöm, (így látatlanba is) a szavaid és azok minőségét, és milyenségét.

Hála Istennek, hogy Te látsz már tisztán.
Hála Istennek, hogy helyén a szíved és az eszed, tisztán látsz dolgokat. Hamar észreveszed a másik ember egoálarcát (ha hazudik, ha nem őszinte önmagához, másokhoz, ha önző, stb nem sorolok fel tulajdonságokat). S persze hamar észreveszed a pozitívumokat is.
Ezt TE kaptad fentről már eleve, s bizonyára dolgoztál is rajta, hogy most az lehess aki.

Kedves „önreklámozó mester” !

Jó, hogy egy efféle oldalon, ahol megvilágosodás közeli emberek vannak, egy egobuborék kipukkantásra kerül. S ez most a te buborékod. Mik vannak a buborékban? A Sándor leírta(alázat stb.)
Ezek „csak” tulajdonságok, ÖRÜLJ a Sándor felhívja rájuk a figyelmedet. NEM lejáratási szándék van a szavaiban, hanem az, hogy ha tanítasz, akkor mesteri szinten legyél, lelkileg, emberileg mindenhogyan.

1.SÁNDOR kocsija:
JÓ olyan autóban szállítani az embereket ami kívül, belül is egy Porsche, és amiből SZÉP a kilátás a világra, és belül is lelket gyönyörködtető.
EBBŐL tudnak majdhogynem tökéletesen tanulni az utasok (a tanítványaid). A Sándor ilyen kocsit vezethet, az írásai alapján.

2. „Az önreklámozó mester” kocsija:
Szállíthatod őket egy kívülről Porschéban, belül pedig van még kívánnivaló, egyik ember a földön ül, nincs benne ülés. … Jó így az utasnak?
Nincs OLYAN ülés, amely azon EMBEREKET „szállítja”, akik nem tudnak hálásak lenni, nem rendelkeznek alázattal. Erre is befizettek, hogy ezt megtanulják, ám nem kapják meg ezt. S tán észre sem veszik, hogy ez nincs benne a csomagjukban.

-Fontosak e ezen tulajdonságok?
-Hatalmas baki, vagy kis hiba ha ezek hiányzóak, kevéssé meglévőek?
ÍTÉLD MEG TE.

Én ebben az esetben dolgoznék rajta, hogy legyen OTT ülés, hogy tökéletesebb legyek…
De ugye azt nem is feltételezzük magunkról, hogyha belül megvan az ülés, akkor már tökéletesek vagyunk?
Hiszen akkor még mindig lehet önvizsgálattal, vagy a másik ember által mutatott tükörrel, vagy a Jóistent kérve tökéltesebbé válni.
Pl. beépíthetsz a Porsche-ba a műszerfal órájába egy GPS-t. S rájössz, ezt sem tudtam… s milyen fontos dolog. Ez nem volt eddig benne a képességeimbe, a tudásomba.

3.A másik ember által mutatott tükörről.
A Sándor tükör. A kép reális amit mutat.
Kell az embernek önvizsgálat.
HA valamit mondanak rólad, s többen is, annak oka van. Mi az oka?
Ezt Neked kell feldolgozni, önmagadban helyretenni.

4. ÖNMAGAD IS MEG KELL TISZTELNI, azzal, hogy nem csak hegyként nézel magadra, hanem, mint kis porszem. Ekkor nem veszel el.
Félsz e ettől, hogy rájössz csak egy „energiaszem” vagy a hatalmas az univerzum energiapalettáján?

S ne légy dühös, se, hogy mekkora voltam s most meg a legparányibb porszem lettem.
EZ a legszuperebb állapot, ha porszemmé válsz, ha kilépsz önmagad határaiból,…ezzel észreveszed még a „legkoszosabb” ember nagyságát is meglátod benne a fényt, szeretetet, pozitívumot. S még csak törekedned sem kell, hogy ezt észrevedd. Mert tudod, hogy ott van.

Porszemnél kisebb ne legyél, hiszen kell létezned.

Ám jó ha tudod, azt is, hogy te tudsz nagy hegy is lenni, s végtelen ,határtalan is de CSAK mert épp itt tartasz már a lelki fejlődésed útján. Az energiaszem , a tied fényesebb, fel tudja venni a kapcsolatot fényévnyi távolságokkal, nem számít neki a tér és az idő.

Vésd az eszedbe, hogy mindenkiben benne a képesség a határtalanságra, ezt lelkileg értem.
EZÉRT légy alázatos. Nem vagy semmivel sem több mint bárki más, ám IGEN most egy magas lelki szinten állsz már. Ám a határtalanság képessége mindenkiben ott van.
Szóval mire is vagy akkor büszke? Arra, ami nem a tied, hanem úgy kaptad a JóIstentől, okkal, hogy segíts pl. másokon?

Annak örülhetsz e, hogy egy olyan embert mint a Sándor, küld feléd az Isten jótékony tükörnek?
Szeretettel:D.