Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Igen, a vonzás teljesen természetes folyamat, Csak sokan nem
2011. július 20. szerda, 16:51 | szildiko1   Előzmény

Igen, a vonzás teljesen természetes folyamat, Csak sokan nem figyelnek rá. Én is gyakran csak akkor döbbenek rá, hogy megvalósult, amikor megtörtént. (lásd az autós történet)

Hogy miért Titoknak nevezték? Szerintem ez marketingfogás. Ki ne lenne kíváncsi a titokra?

Szeretem Wolfot, de tény, hogy sok dologra nem figyelt fel az életében, például arra, hogy a gondolataival teremtette meg a lehetőségeit. Valószínű, elképzelte, min akar tenni, és - persze lehet, hogy elkezdett utána járni, - de az univerzum orra elé dugta az alkalmakat. Hogy élt vele, ez már az ő döntése volt (lásd: motorozásom története)

Természetesen neki hinnie kell abban, hogy minden az embertől függ, különben nem tudná képviselni amit csinál.

A cselekvés fontosságát nem vonom kétségbe, viszont konkrétan én semmit nem tettem se a motorozás, se az autózás, se a csokis nápolyi, se a telefonszámom megmaradása ügyében.

Amikor cselekedni kell, akkor a cselekvési lehetőséget hozza elénk az Univerzum. Ha azt nem vesszük észre, akkor maradunk ott, ahol vagyunk.

Sanyinak néhány kérdésére a válasz: "Lehet folyamatos sikert teremteni vele? - Szerintem ugyanúgy nem, mint semmi mással sem. Több dolog befolyásolja az életünket.

Mindig ügyelned kell a gondolataidra? - Ártani nem árt. :) De tény, hogy nem lehet.

"Mi van, ha véletlen elkalandozol negatív irányba? Összedől, amit addig építettél?" - Előfordulhat, bár ugye sok gondolat nem tudatosul, ezért ilyen felmérésem nekem nincs. Viszont azt néhányszor észrevettem, (persze utólag), hogy volt ami azért nem vált valóra (akkor), mert épp egy másik volt beteljesülőben, és a kettő kizárta egymást.